Ιδού η πρώτη φωτογραφία του νέου scooter της BMW!

Ούτε η ίδια η εταιρεία δεν μπορεί να περιμένει! Αυτό είναι το νέο ηλεκτρικό scooter της BMW, που μέχρι τώρα γνωρίζουμε ως Definition CE 04. Εσείς τι θα θέλατε να έχει το νέο μοντέλο;

Είπαμε να περιμένουμε μέχρι τις 11 για να σας δείξουμε το μοντέλο, αλλά από ότι φαίνεται, ούτε η ίδια η BMW δεν μπορεί να περιμένει! Λίγες ώρες πριν από την επίσημη πρεμιέρα του νέου ηλεκτρικού scooter της, που έχει ανακοινωθεί για τις 11.00 το πρωί ώρα Ελλάδος, η παραπάνω φωτογραφία του μοντέλου (εντάξει, λίγο πιο σκοτεινή, εμείς την πειράξαμε λίγο) δημοσιεύθηκε επίσημα.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 
Δεν υπάρχει πια η παραμικρή αμφιβολία, ότι μιλάμε για ένα ηλεκτρικό scooter βασισμένο στο Definition CE 04, αν και πρέπει να περιμένουμε για να δούμε ποια θα είναι η τελική ονομασία του μοντέλου παραγωγής. Το scooter, το οποίο παρουσιάστηκε πρώτη φορά τον Νοέμβριο, έχει καταφέρει να απασχολήσει έντονα τον διεθνή τύπο από τότε, κυρίως όσον αφορά την σχεδίαση του και αρκετά νεωτεριστικά στοιχεία που φέρει π.χ. την μπαταρία στο πάτωμα, σε φιλοσοφία αυτοκινήτου, αλλά και τους αυξημένους χώρους που μπορεί να προσφέρει.
 
Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι, καθώς σε περίπου μια ώρα, το νέο μοντέλο της BMW θα είναι πραγματικότητα! Δείτε το live stream στα κανάλια της εταιρείας: 

https://www.facebook.com/BMWMotorrad
https://www.youtube.com/BMWMotorrad 
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »