Αυτορυθμιζόμενη ζελατίνα ετοιμάζει η Honda για την Goldwing

Αυτορυθμιζόμενη ζελατίνα ετοιμάζει η Honda για την Goldwing

H Goldwing έχει υπάρξει μια πλατφόρμα για τεχνολογικές δοκιμές εδώ και δεκαετίες και τώρα η Honda συνεχίζει στην ίδια νόρμα, δουλεύοντας πάνω σε μια αυτορυθμιζόμενη ζελατίνα.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Η ιδέα πίσω από την πατέντα


Ίσως φαντάζει περιττό να ασχοληθεί κανείς σε τέτοιο βαθμό (που θα απαιτεί κάμερες ώστε να ρυθμίζει σωστά ανάλογα με τη θέση οδήγησης του αναβάτη τη ζελατίνα) με το συγκεκριμένο θέμα, όμως η Honda δουλεύει πάνω σε πολλά συστήματα που ενεργοποιούνται με ηχητική εντολή για τις μελλοντικές εκδόσεις της Goldwing και σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει η φωνή του αναβάτη να είναι καθαρή και όσο το δυνατόν περισσότερο να μην αλλοιώνεται από τον αέρα.

Η αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας που κατέθεσε η Honda δείχνει ένα μικρόφωνο συνδεδεμένο στο κράνος του αναβάτη (αν και άλλες πατέντες δείχνουν ένα μικρόφωνο στο ντεπόζιτο για τον χειρισμό των συστημάτων) και ένα ζευγάρι κάμερες πάνω στους καθρέπτες, οι οποίες αντικρίζουν το πρόσωπο του αναβάτη.


Αυτές, μαζί με έναν αισθητήρα πάνω στο τιμόνι δίνουν πληροφορίες στην ECU που ελέγχει τη ζελατίνα μέσω του ίδιου ηλεκτρονικού συστήματος που πρωτοείδαμε στην Goldwing του 2018.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »