net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ήρθαν τα νέα Kymco!

Δύο νέα μοντέλα του 2008 προστίθενται μεγάλη γκάμα δικύκλων της Kymco, έτοιμα να καλύψουν το καθένα με τον δικό του τρόπο, τις ανάγκες του σύγχρονου μοτοσικλετιστή. Πρόκειται για τα άρτι αφιχθέντα στην Ελληνική αγορά scooter, XCITING-R 300i και AGILITY CITY 125.

 
Kymco Xciting-R 300i

Μια special «R» έκδοση των συναρπαστικών Xciting (κατηγορία πολυτελών GT, best seller στην Ιταλία) προστίθεται στη γκάμα της Kymco. Διαφορετικές ρυθμίσεις σε ανάρτηση και μετάδοση, μαύρη ζελατίνα και “black finish” στα πλαστικά, κόκκινες «αγωνιστικές» δαγκάνες και δισκόφρενα «μαργαρίτα» συνθέτουν ένα σύνολο 300 κ.εκ. ικανό να προσφέρει δυνατές συγκινήσεις.

Τιμή: 4.690€

Agility City 125

Η σειρά Agility εμπλουτίζεται από το μοντέλο “City”, που στόχος του είναι να προσφέρει ένα scooter πόλης με αυξημένη ενεργητική και παθητική ασφάλεια σε μια τιμή έκπληξη. Τροχοί 16 πλέον ιντσών, για μεγαλύτερη σταθερότητα και καλύτερη οδική συμπεριφορά, δισκόφρενο και στον πίσω τροχό, για ασφαλέστερο φρενάρισμα κάτω από κάθε συνθήκη και νέας σχεδίασης πλαστικά με κορυφαίο φινίρισμα για όσους κυκλοφορούν στην πόλη «βρέξει – χιονίσει».

Τιμή: 1.695 €

 

?????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ