net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Φήμες για supersport λίτρου απο την Triumph

Η επιστροφή της Triumph στη μεγάλη κατηγορία των supersport συγκεντρώνει το ενδιαφέρον χιλιάδων αναβατών παγκοσμίως, οι οποίοι αδημονούν για μια μοτοσικλέτα του λίτρου (η λίγο πάνω από αυτό), βασισμένη στην φιλοσοφία της πετυχημένης Daytona 675.

 
Αν μη τι άλλο, η Triumph έχει αποδείξει πως λειτουργεί πλέον με ωριμότητα, υπομονή και επιμονή, κάνοντας προσεκτικά μελετημένες κινήσεις. H Daytona 675 είναι η καλύτερη απόδειξη για αυτό, αφού αποτέλεσε την τρίτη και καλύτερη προσπάθεια της εταιρείας στην κατηγορία των SS 600. Οι Βρετανοί διδάχθηκαν από την όχι και τόσο επιτυχημένη πορεία των TT600 & Daytona 650, μελέτησαν ενδελεχώς τις απαιτήσεις της κατηγορίας και παρουσίασαν ένα μοντέλο που σάρωσε σε όλα τα συγκριτικά παγκοσμίως, σηματοδοτώντας την νέα εποχή της Triumph.

Βάση των επιταγών του σύγχρονου marketing, θα περίμενε κανείς να ακολουθήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα και το λανσάρισμα μιας μοτοσικλέτας 955+ κ.εκ. προκειμένου η εταιρεία να «εκμεταλλευτεί» την επιτυχία του 675. Η Triumph όμως προτίμησε να μην πέσει σε αυτή την «παγίδα», παρουσιάζοντας στα βιαστικά μια μοτοσικλέτα κατώτερη των προσδοκιών, που θα κατέστρεφε την εικόνα της. Γιατί αφ ένος ο πήχης που έχει θέσει η Daytona 675 βρίσκεται πολύ ψηλά και αφ ετέρου, το come back της εταιρείας στην μεγάλη κατηγορία θα έπρέπε να είναι εξίσου εντυπωσιακό και επιτυχημένο.

Τον τελευταίο καιρό πληθαίνουν οι φήμες σχετικά με την παρουσίαση της εν λόγω μοτοσικλέτας, την οποία η Triumph είναι σίγουρο πως εξελίσσει με απόλυτη μυστικότητα. Τα νέα σενάρια για την «μεγάλη» Daytona παίρνουν κι δίνουν, ενώ την χαριστική βολή έδωσε ο Ιταλός designer Oberdan Bezzi, ο οποίος έχει κατά καιρούς παρουσιάσει -υποθετικά- σχέδια μοτοσικλετών που τελικά αποδεικνύονται πολύ κοντά στην πραγματικότητα. Η άποψη του Bezzi για την επικείμενη Daytona παρουσιάζεται σε τρεις εκδόσεις, full fairing, semi fairing και naked, έχοντας ομολογουμένως πολλά κοινά στοιχεία με το υπάρχον 675.

 

?????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ