net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Derbi Boulevard 50 / 125

Tο νέο Derbi Boulevard κατασκευάστηκα με γνώμονα τις ανάγκες του σύγχρονου αστικού αναβάτη. Πρακτικό, γρήγορο και ευέλικτο, φιλοδοξεί να προσφέρει σε νέους αλλά και μεγαλύτερους οδηγούς εύκολη και διασκεδαστική οδήγηση με στυλ και η αλήθεια είναι ότι έχει όλα τα εφόδια που χρειάζονται για αυτό!

 
Οι τροχοί 12 ιντσών προσφέρουν την ευελιξία και αμεσότητα στις αλλαγές κατεύθυνσης, στοιχεία απαραίτητα για τις δαιδαλώδεις και απαιτητικές διαδρομές των μεγαλουπόλεων. Με το μικρό του μέγεθος, το Boulevard γίνεται ο απόλυτος σύμμαχος στο κυκλοφοριακό χάος. Οι κομψές του γραμμές, λεπτές και ξεκάθαρες, χαρίζουν στο Derbi Boulevard υπέροχο στυλ και σχεδίαση που τραβάει το μάτι: τα λιτά και κομψά σχήματα της σιλουέτας του προσδίδουν ένα κλασσικό μεν αλλά και μοντέρνο τόνο. Το μπροστινό μέρος του Boulevard χαρακτηρίζεται από σχεδιαστικές γραμμές που σε κερδίζουν: η ποδιά διαθέτει καλά δουλεμένη μάσκα που τονίζει τη ανάλαφρη σχεδίαση. Το μπροστινό φανάρι του Boulevard, με το δυναμικό και καλαίσθητο σχήμα χάρη στην καμπυλωτή κατασκευή, εγγυάται μεγάλη γωνία φωτισμού, εξασφαλίζοντας ασφαλή οδήγηση και σε συνθήκες χαμηλής ορατότητας. Η χαμηλή σέλα μετατρέπει τους ελιγμούς στην κίνηση σε παιχνίδι, ενώ είναι μεγάλη και άνετη επιτρέποντας την οδήγηση με απόλυτη άνεση ακόμη και με συνεπιβάτη. Η χειρολαβή στο πίσω μέρος του σκούτερ συμπληρώνει τις λιτές γραμμές του Boulevard και παρέχει στο συνεπιβάτη άνεση και ασφάλεια.

Το Derbi Boulevard είναι εξοπλισμένο με δύο σύγχρονους και γρήγορους κινητήρες: το δίχρονο κινητήρα των 50 κ.εκ., με κορυφαίες επιδόσεις στην κατηγορία του, που προσφέρει την απόλυτη διασκέδαση και τον τετράχρονο 125 κ.εκ., που εντυπωσιάζει με τις υψηλές επιδόσεις και την οικονομική χρήση σε συνδυασμό με την εύκολη συντήρηση.

Το Boulevard είναι ήδη διαθέσιμο στην Ελλάδα στα σημεία πώλησης Derbi και καλύπτεται πλήρως σε εγγύηση και ανταλλακτικά, αφού από 1/7/2009 η Derbi αντιπροσωπεύεται στην ελληνική αγορά από την Piaggio Hellas ΑΕ.

Διαθέσιμα χρώματα: κόκκινο, λευκό και μαύρο (50cc) λευκό, μαύρο και γκρι (125cc)

Προτεινόμενη τιμή λιανικής: Boulevard 125 4T: 1.790 ευρώ, Boulevard 50 2T: 1.500 ευρώ

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ