net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Με νέο πλαίσιο και αλλαγές στη σχεδίαση

Πέντε χρόνια μετά από την παρουσίασης τους τα X-Max της Yamaha δέχονται τη δεύτερη σε σειρά ανανέωση τους, σημαντικότερο στοιχείο της οποίας αποτελεί η τοποθέτηση ενός νέου πλαισίου, ενώ δεν λείπουν και οι αλλαγές με προσανατολισμό την άνεση και την αισθητική.

 
Οι γραμμές των X-Max επανασχεδιάσθηκαν, προσδίδοντας έναν πιο επιθετικό χαρακτήρα, με τον οποίο συνάδει –σύμφωνα με τη Yamaha- και ο νέος πίνακας οργάνων με τον κόκκινο φωτισμό. Επανασχεδιασμένη είναι και η σέλα, που πλέον προσφέρει περισσότερη άνεση στους αναβάτες και μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο απ κάτω της, στον οποίο μπορούν να φιλοξενηθούν δύο full face κράνη.

Σημαντικότερη αλλαγή για τα X-Max αποτελεί το νέο πλαίσιο, που παρουσιάζει μεγαλύτερη ακαμψία ενισχύοντας τις sport προεκτάσεις. Νέα είναι και τα διπλά αμορτισέρ πίσω, που ρυθμίζονται σε τέσσερις θέσεις ως προς την προφόρτιση του ελατηρίου. Οι τροχοί διατηρούν τις 15 και 14 ίντσες σε διάμετρο (μπροστά – πίσω), ενώ και τα φρένα παρουσιάζονται χωρίς αλλαγές, με το μπροστινό δίσκο στα 267 χλστ. με δαγκάνα δύο εμβόλων και τον πίσω δίσκο στα 240 χλστ.

Σε ότι αφορά στους κινητήρες παραμένουν ως είχαν στα προηγούμενα μοντέλα, δηλαδή μονοκύλινδροι, τετράχρονοι, υγρόψυκτοι και τροφοδοτούμενο μέσω ηλ. ψεκασμού, με τη απόδοση τους στους 14,1 ίππους και στα 1,2 kg-m ροπής για τον 125άρη και στους 21,2 ίππους και 2,2 kg-m ροπής για τον 250άρη.

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ