net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Yamaha X-Max 250 ABS: Τον Οκτώβριο στην Ελλάδα, με 5.350 ευρώ

Αν έλειπε ένα στοιχείο από το X-Max 250 της Yamaha για να θεωρηθεί ολοκληρωμένα, αυτό ήταν το ABS. Πλέον, με τη προσθήκη αυτού, το X-Max μπορεί να κοιτάξει κατάματα τον ανταγωνισμό. Η τιμή του διαμορφώνεται στα 5.350 ευρώ και θα είναι διαθέσιμο από τον Οκτώβριο.

 
Πολύ καλή οδική συμπεριφορά, δυνατός κινητήρας, άνεση, ασφάλεια και αποθηκευτικοί χώροι στη κορυφή της κατηγορίας. Το Χ-Μax 250 φαίνεται ότι πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις για να αναδειχθεί σε ένα εξαιρετικό αστικό «εργαλείο» και όντως έτσι ήταν αλλά…του έλειπε το ABS. Όσο και να υπάρχουν πολέμιοι και αντιφρονούντες, το ABS αποδεικνύεται σωτήριο και είναι απαραίτητο, ειδικά σε οχήματα που κινούνται μέσα στις πόλεις, όπου ως γνωστόν οι κίνδυνοι είναι περισσότεροι και το οδόστρωμα πίστα πατινάζ. Για το 2011 λοιπόν, το X-Max 250 μπορεί άνετα να διεκδικήσει την θέση που του αξίζει στις καρδιές των αναβατών, έχοντας να επιδείξουν μόνο πλεονεκτήματα. Σε ότι αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά, δεν υπάρχουν αλλαγές σε σχέση με το μοντέλο του 2010 και εκτός της προσθήκης του ABS, νέο στοιχείο αποτελεί η διάθεση του 250 και σε μπλε χρώμα.

Όπως ήδη αναφέρθηκε, η τιμή του X-Max 250 ABS της Yamaha διαμορφώνεται στα 5.350 ευρώ και μπορείτε να το αποκτήσετε εύκολα, με το προνομιακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε., από 0% προκαταβολή και επιτόκιο 7,9% έως και 72 μήνες.

Παράλληλα με το 250 και η έκδοση των 125 κ.εκ. του X-MAX, θα διατίθεται με ABS.

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ