Husqvarna FC 350 MY2022 με σημαντική έκπτωση στο Paddock 512

Husqvarna FC 350 MY2022 με σημαντική έκπτωση στο Paddock 512

Απογείωσε τις δυνατότητές σου στο χώμα με μια ολοκαίνουργια Husqvarna FC 350 MY2022 σε απίστευτη τιμή προσφοράς για περιορισμένο αριθμό μοτοσυκλετών από το Paddock 512.

Με τη νέα χωμάτινη σεζόν να βρίσκεται μπροστά μας, οι προπονήσεις των αναβατών του motocross βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους. Ο καλύτερος τρόπος για να μπεις δυναμικά στη νέα σεζόν είναι με μια καινούργια μοτοσυκλέτα και το Paddock 512 έχει την καλύτερη προσφορά που θα βρεις αυτή τη στιγμή, αφού για περιορισμένο αριθμό μοτοσυκλετών η τιμή του εντυπωσιακού FC 350 MY2022 διαμορφώνεται στα 9.500 ευρώ (από 13.300 ευρώ αρχική τιμή).

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

58 ίπποι, 2 χαρτογραφήσεις, ρυθμιζόμενο traction control και launch control

Με την ευελιξία ενός 250 και την κορυφαία αναλογία κιλών ανά ίππο ενός 450, το FC 350 ισορροπεί ιδανικά μεταξύ δύναμης και φιλικότητας, στοιχεία που θα εκτιμήσουν όχι μόνο οι επαγγελματίες αναβάτες, αλλά και οι ερασιτέχνες χάρη στην ευκολία χειρισμού που προσφέρει. Εξοπλισμένο με τελευταίας γενιάς, ρυθμιζόμενο traction control και launch control για ταχύτερες εκκινήσεις, είναι ένα από τα πιο σύγχρονα και πλούσια εξοπλισμένα motocross της αγοράς. Με 58 ίππους, οι επιδόσεις βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, ενώ ο αναβάτης μπορεί να επιλέξει μεταξύ 2 χαρτογραφήσεων, ανάλογα με τις συνθήκες του τερέν και τον τρόπο οδήγησής σου. Το υποπλαίσιο είναι κατασκευασμένο από συνθετικό υλικό που αποτελείται κατά 30% από ανθρακονήματα για μειωμένο βάρος και ευελιξία.

Να θυμίσουμε ότι το Paddock 512 ανήκει εδώ και πολλά χρόνια στο επίσημο δίκτυο των ΚΤΜ και Bajaj, ενώ πρόσφατα εξασφάλισε την αντιπροσώπευση των μοτοσυκλετών της Husqvarna σαν μοναδική κάθετη μονάδα στην Αθήνα. Στον ανανεωμένο χώρο της εταιρείας μπορείτε να δείτε όλα τα νέα μοντέλα και να προγραμματίσετε το service σας στο πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο. Επίσης, θα βρείτε γνήσια ανταλλακτικά και προϊόντα βελτίωσης καθώς και αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και είδη ένδυσης αναβάτη από τους επίσημους καταλόγους των εταιρειών.

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »