BMW CE04: Το καλύτερο ηλεκτρικό Scooter
BMW CE04: Το καλύτερο ηλεκτρικό Scooter
  • BMW CE04: Το καλύτερο ηλεκτρικό Scooter
  • BMW CE04: Το καλύτερο ηλεκτρικό Scooter

BMW CE04: Το καλύτερο ηλεκτρικό Scooter

Το BMW CE04 αναδεικνύεται ως το καλύτερο ηλεκτρικό της χρονιάς (Best Moto 2023) σύμφωνα με την μεγάλη ψηφοφορία που ξεπέρασε τις 120.000 ψήφους στην Ελλάδα.

Πάµε τώρα στο µέλλον των Scooter. Πλέον οι επιλογές είναι πολλές, αφού κάποια από αυτά µπορούν να αντικαταστήσουν 50άρια, 125άρια ή ακόµη και 300άρια scooter. Έχουν διπλές µπαταρίες, φορτίζουν σε οικιακή πρίζα και βγάζουν ακόµη και περισσότερα από 100χλµ. µε µία φόρτιση. Μπορεί ορισµένοι φανατικοί οπαδοί των βενζινοκίνητων να τα µισούν, κανένας όµως δεν µπορεί να αγνοήσει την οικονοµία που παρέχουν σε βάθος χρόνου. Μετακινούνται µε 1 ευρώ στα 100χλµ, ενώ η συντήρηση τους είναι αστεία.


Το πιο συζητηµένο ηλεκτρικό της χρονιάς, είναι αυτό που κέρδισε και την πρωτιά. Το BMW CΕ04  µε 21.520 ψήφους κατέκτησε την 1η θέση, µπροστά από το E-RIDE- ERMAX το οποίο συγκέντρωσε 14.976 ψήφους, ενώ στην 3η θέση βρέθηκε το MO 125, το scooter µε το οποίο η Seat κάνει την είσοδο της στον χώρο των δύο τροχών. 4η και 5η θέση για την Piaggio µε το 1 και τη Yamaha µε το NEOs που είναι η πρώτη απόπειρα της ιαπωνικής εταιρίας στον χώρο της ηλεκτροκίνησης. Στην έκτη θέση το πολύ ποιοτικό Super Soco CPX µπροστά από τα Ε-FUN Tiger, Ray 7.7, WheelnWater Technologies Mojito και Green REV Pusa.


Δείτε το βίντεο με τους νικητές όλων των κατηγοριών