net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Έ-ε-έρχεται! Ο θρύλος των αγώνων, ο Ρωμαίος Αυτοκράτορας Max Biaggi επιστρέφει ως Wildcard, για 2 αγώνες στο Πρωτάθλημα WSBK. Φυσικά με Aprilia.

Wildcard επιστροφή του Max Biaggi!

Μετά από τη σύντομη επιστροφή του Bayliss στους αγώνες, και την επερχόμενη συμμετοχή του Stoner τον Ιούλιο στον αγώνα endurance της Suzuka, ήρθε η ώρα του Max Biaggi να επιστρέψει για 2 αγώνες στο WSBK.

 
Ο "Ρωμαίος Αυτοκράτορας" θα πάρει μέρος σε 2 αγώνες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Superbike, στο Misano στις 19-20 Ιουνίου και στη Sepang, στις αρχές Αυγούστου. 

Ο Biaggi θα συμμετάσχει με την Aprilia Racing Team - Red Devils, ως ομόσταυλος στους 2 επίσημους αναβάτες, Leon Haslam και Jordi Torres. Σημειώνουμε πως στις 6 σεζόν που έτρεξε στο WSBK ο Biaggi, συνέλεξε 21 νίκες, 70 βάθρα, 5 pole positions και 18 ταχύτερους γύρους, ενώ το σύνολο των βαθμών του έφτασε τους 2.066!

Από όταν αποσύρθηκε, στο τέλος της σεζόν του 2010, ο Ιταλός πρωταθλητής εκτελεί χρέη δοκιμαστή μοτοσικλετών για την Aprilia, αλλά και παρουσιαστή για τον τηλεοπτικό γίγα Mediaset.

Ενδιαφέρον το come-back, έστω και όπως έχει σχεδιαστεί, με σύντομη διάρκεια. Γιατί όμως επιστρέφει ΤΩΡΑ ο Max; Μήπως πρόκειται για στρατηγική κίνηση, ώστε να βοηθήσει ο Max τον Haslam στη μάχη του με το δίδυμο της Kawasaki; Και θα έχει άραγε καλύτερη τύχη η επιστροφή του Ιταλού, από ότι είχε η επιστροφή του Αυστραλού;

 

APRILIA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ