net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Εδώ καβάλα στο πολιτικό μοντέλο της RSV4, ο Max Biaggi αποτελεί τον πιο επιτυχημένο αγωνιζόμενο που έτρεξε με τα χρώματα της Aprilia.

Οι δύο παγκόσμιοι τίτλοι του Biaggi καβάλα στο κτήνος RSV4, οδήγησαν την Aprilia να βάψει μια σειρά μοντέλων στα χρώματα του πρωταθλητή.

Ο Ρωμαίος Αυτοκράτορας πήρε τον πρώτο του τίτλο το 1984 στα 250 κυβικά καβάλα σε μία μοτοσικλέτα της Aprilia.

Η Aprilia ευχαριστεί τον Biaggi.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του Max Biaggi για την αποχώρηση του από τους αγώνες, η Aprilia Racing εξέδωσε ένα δελτίο τύπου, στο οποίο τον ευχαριστεί για τη συνεργασία που είχαν.

 
Από το πρώτο πρωτάθλημα που κέρδισε ο Biaggi το 1994 στα 250 κυβικά, και μέχρι και τον τελευταίο του τίτλο, φέτος με την RSV4, ο Ιταλός αναβάτης είχε δέσει άρρηκτα το όνομα του με την Aprilia. Σημειώστε πως ο Max είναι ο μοναδικός Ιταλός αναβάτης που κέρδισε τίτλο στο πρωτάθλημα SBK!

Πέντε από τους έξι παγκόσμιους τίτλους του Biaggi τους κέρδισε καβάλα σε μοτοσικλέτα της εταιρείας του Noale. Συνολικά 41 νίκες και 43 βάθρα καβάλα σε μία Aprilia, ο πιο πολυνίκης, και επιτυχημένος αγωνιζόμενος με την ιταλική εταιρεία. Έτσι, είναι φυσικό, το Piaggio Group να στέλνει τις θερμότερες ευχές του στον Ρωμαίο Αυτοκράτορα, που τόσο τίμησε τα χρώματα της Aprilia.

Αναμένεται σύντομα η press conference που έχει ανακοινώσει ο Biaggi, στην οποία πιθανώς να ανακοινώσει διαφορετικού τύπου συνεργασία με την Aprilia!

 

APRILIA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ