net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Honda NSS 300

Kymco Downtown 300i

Peugeot Satelis 250

Piaggio X10 350 Executive

SYM GTS 300i F4

Yamaha XMAX 250

Έξι μεσαία GT scooter με ABS

Από τα ιδανικότερα δίκυκλα για καθημερινή μετακίνηση και απόδραση τα Σαββατοκύριακα τα μεσαία GT scooters κερδίζουν πλέον και σε ενεργητική ασφάλεια με την προσθήκη ABS.

 
Τα GT scooters με μεσαίου κυβισμού κινητήρες είναι δίκυκλα όλα-σε-ένα που λύνουν τα χέρια του αναβάτη τους. Προσφέρουν άπλετους χώρους για δύο άτομα, καλή προστασία από τα στοιχεία της φύσης, ενώ κάτω από τη σέλα συνήθως δέχονται με άνεση δύο κράνη κλειστού τύπου. Παράλληλα οι μικροί τους τροχοί προσφέρουν την απαραίτητη ευελιξία στο κέντρο της πόλης, ενώ το μεγάλο τους μεταξόνιο μετατρέπει σε ταξιδιωτικά εργαλεία προσφέροντάς τους ευθυβολία και σταθερότητα στον αυτοκινητόδρομο. 

Τα έξι μοντέλα που  σας παρουσιάζουμε πληρούν όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά αλλά και ένα επιπλέον που είναι η αυξημένη ενεργητική ασφάλεια που προσφέρουν τα ABS τους. Έτσι τα εν λόγω scooters ανάγονται σε ολοκληρωμένες προτάσεις που τα καταφέρνουν παντού καλά χωρίς να χρειάζονται παραχωρήσεις από την πλευρά του αναβάτη τους. Πάμε να τα γνωρίσουμε λίγο καλύτερα. 

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ