net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

To νέο GSX-S1000Z

Suzuki GSX-S 1000: Αλλαγές ουσίας

Η οικογένεια των GSX-S1000 γνώρισε επιτυχία, καθώς συνδύαζε την τεχνολογία των GSX-R με εμφάνιση street fighter και όρθια θέση οδήγησης. Για το 2018 τα GSX-S 1000 ABS και GSX-S1000F αποκτούν μεγαλύτερη ιπποδύναμη και ροπή, ευκολότερο χειρισμό και ένα νέο μέλος, το GSX-S1000Z, προστίθεται στην οικογένεια.

 
Το GSX-S1000Z είναι βασισμένο στο a GSX-S1000 ABS, αλλά έχει αυξηθεί η δύναμη του κινητήρα και έχει τοποθετηθεί νέος συμπλέκτης για ομαλότερες αλλαγές ταχυτήτων. Τα φρένα είναι βελτιωμένα, ενώ η επιθετική εμφάνιση ενισχύεται από τη ματ μαύρη βαφή τόσο στο πλαίσιο, όσο και τα πλαστικά. Η θέση οδήγησης είναι εργονομική και σπορ ταυτόχρονα.

Το GSX-S 1000 ABS έχει δεχθεί αλλαγές στον κινητήρα, ο οποίος απέκτησε οπές εξαερισμού στα κάρτερ, αλλά και στη χαρτογράφηση του ψεκασμού με αποτέλεσμα την αύξηση της ιπποδύναμης σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. Υπάρχει ρυθμιζόμενο traction control και νέος συμπλέκτης που συνεργάζεται με κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων. Θα είναι διαθέσιμο σε μπλε/μαύρο χρώμα και θα βρίσκεται σύντομα στις εκθέσεις.

Το GSX-S1000F απευθύνεται σε όσους θέλουν μια σπορ μοτοσυκλέτα με πλήρες φαίρινγκ για να μπορούν να ταξιδεύουν γρήγορα και άνετα. Ο κινητήρας των 999 κυβικών μπορεί να προσφέρει μεγάλες δόσεις συγκινήσεων και το φαίρινγκ καλύπτει τον αναβάτη από τον αέρα . Το μπλε/μαύρο χρώμα συνδυάζεται με μια φιμέ ζελατίνα για ένα όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα.

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ