net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Παρουσίαση Suzuki GSX 650F

Μαζί με όλα τα νέα της “όπλα”, η Suzuki παρουσίασε και τις πρώτες φωτογραφίες του GSX-650 F. Το νέο αυτό μοντέλο έχει φέρινγκ και δυναμικό στυλ για τους φαν των ταξιδιών και όχι μόνο. Πρόκειται να είναι μια από τις έξι νέες μοτοσικλέτες της εταιρίας που θα παρουσιαστούν στην Ρώμη αυτή την εβδομάδα!

 
Βασισμένο στο καινούργιο υγρόψυκτο Bandit 650 του 2007, το GSX 650 F θεωρείται ο αντικαταστάτης του GSX – 750 F που είχε αποτελέσει ένα καλο-πουλημένο μοντέλο στην Μ. Βρετανία ενώ διατίθεται μέχρι πρόσφατα και στην Αμερική.

Το GSX έχει ένα όμορφα σχεδιασμένο φέρινγκ, ενώ διαθέτει φανάρι από το GSX-R 1000 K5. Παρ’ όλο που δεν υπάρχει ακόμα διαθέσιμο σε φωτογραφία, η Suzuki αναφέρεται στα ρετρό όργανα του Bandit τα οποία έδωσαν τη θέση τους σε όργανα εμπνευσμένα από τη σειρά GSX-R…

Η διπλή σέλα του Bandit σίγουρα δεν μπορούσε να προσαρτηθεί σε αυτό το touring GSX, αντί γι’ αυτή λοιπόν, τοποθετήθηκε μια ενιαία με στάνταρ θέση. Ο κινητήρας και το πλαίσιο είναι ακριβώς τα ίδια με αυτά του Bandit όπως επίσης και η ρύθμιση του κινητήρα.

Θα είμαστε κι εμείς στη Ρώμη για την παρουσίαση έξι νέων μοντέλων από τη Suzuki! Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα!

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ