Οι Evgeny Bobryshev και Rui Goncalves «έκλεψαν» λίγο χρόνο από το πολυάσχολο πρόγραμμά τους για να πραγματοποιήσουν άλμα πάνω από ένα Honda CR-V

H διήμερη διοργάνωση πραγματοποιήθηκε με τη βοήθεια του Brian Jorgensen σχετικά με το Jump School.

Ο δάσκαλος της σχολής βοήθησε πολλούς νέους αναβάτες για θέματα.

Άλμα ύψους… ενός Honda CR-V

Οι δύο αναβάτες της Honda World Motocross, Evgeny Bobryshev και Rui Goncalves πραγματοποίησαν άλμα πάνω από ένα Honda CR-V με τα αγωνιστικά τους Honda CRF450R.

 
Οι δύο , παγκοσμίως γνωστοί, αναβάτες της Honda Motocross «έκλεψαν» λίγο χρόνο από το πολυάσχολο πρόγραμμά τους για να πραγματοποιήσουν άλμα πάνω από ένα Honda CR-V με τα αγωνιστικά τους Honda CRF450R. Το γεγονός συνέβη μπροστά σε αρκετά μάτια Ευρωπαίων παρευρισκόμενων. Το άλμα έγινε μετά το πέρας της σεζόν του παγκοσμίου πρωταθλήματος στην περιοχή της Honda, που βρίσκεται στο Hasselt του Βελγίου.

Το γεγονός αυτό ήταν το αποκορύφωμα από μια διήμερη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε με τη βοήθεια του Brian Jorgensen σχετικά με το Jump School. Ο δάσκαλος της σχολής βοήθησε πολλούς νέους αναβάτες για θέματα όπως είναι η αλλαγή των ταχυτήτων, ο έλεγχος του συμπλέκτη, ενώ προχώρησαν σε πιο εξειδικευμένες καταστάσεις όπως είναι οι στροφές και τα άλματα και όλα αυτά έγιναν μέσα σε μια 2 χιλιομέτρων πίστα.

Στο τέλος της διοργάνωσης πραγματοποιήθηκε και το άλμα των επαγγελματιών, ενώ δεν αρνήθηκαν να απαντήσουν σε πολλές ερωτήσεις των παρευρισκόμενων.

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ