Το νέο Honda NC 700X είναι διαθέσιμο στην τιμή των 7.500 ευρώ.

Βασικά χαρακτηριστικά του είναι η οικονομία καυσίμου και συντήρησης, καθώς και η εξαιρετική οδική συμπεριφορά.

Honda NC 700X με 7.500 ευρώ!

Η Honda αντιδρά στη νέα τάξη πραγμάτων των διεθνών οικονομικών συγκυριών, δημιουργώντας μια νέα γενιά μοτοσικλετών που καταναλώνουν λίγα και δε ζητούν οδηγικούς συμβιβασμούς.

 
Αποτέλεσμα αυτής της πρακτικής είναι το NC 700X, η νέα μοτοσικλέτα της Honda που διαθέτει κινητήρα με χαμηλή κατανάλωση και ελάχιστο κόστος συντήρησης, ενώ προσφέρει παράλληλα ευκολία και ευχρηστία στις μετακινήσεις, χωρίς να ζητά συμβιβασμούς στην οδηγική απόλαυση.

Η Honda έχει παρουσιάσει, λοιπόν, έναν ολοκαίνουργιο βενζινοκινητήρα, ο οποίος προσφέρει όλα τα οφέλη της ντιζελοκίνησης, χωρίς, όμως, τα αρνητικά: κραδασμούς, ήχο, υπολείμματα καύσης και υψηλό κόστος απόκτησης και συντήρησης. Ο νέος δικύλινδρος εν σειρά κινητήρας των 670 κ.εκ. του NC 700X αποτελεί το σημαντικότερο χαρακτηριστικό της μοτοσικλέτας. Η ροπή του ξεκινά από τις 800 σ.α.λ. και η μέγιστη τιμή της επιτυγχάνεται στις 4.750 σ.α.λ.! Όσο για την οικονομία καυσίμου, οι αριθμοί, όπως και στην περίπτωση του Integra (το οποίο χρησιμοποιεί τον ίδιο κινητήρα) είναι εντυπωσιακά χαμηλοί: 3,6 λίτρα καυσίμου ανά 100 χλμ.!

Επιπλέον, το NC 700X αποτελεί μια μοντέρνου σχεδιασμού μοτοσικλέτα που ακολουθεί τις σχεδιαστικές γραμμές των Crosstourer και Crossrunner. Στα θετικά σημεία της ανήκει και ο αποθηκευτικός χώρος στο μπροστινό μέρος, εκεί που παραδοσιακά βρίσκεται το ρεζερβουάρ της βενζίνης, ο οποίος μπορεί να φιλοξενήσει ένα full face κράνος. Από την άλλη, το ατσάλινο σωληνωτό πλαίσιο, το ψαλίδι με μοχλικό, τα ισχυρά συνδυασμένα φρένα (με τριπίστονη δαγκάνα στο μπροστινό και ABS), οι ψηλές αναρτήσεις και η φαρδιά και ευρύχωρη σέλα εγγυώνται ασφάλεια και αυξημένη οδηγική απόλαυση στον αναβάτη.

Το νέο NC 700X διατίθεται στο δίκτυο της Honda, στην τιμή των 7.500 ευρώ, σε λευκό, γκρι, κόκκινο και μαύρο χρώμα. Σύντομα αναμένεται και η έκδοση με το DCT.

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ