net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Σύγχρονο και ξεχωριστό, με όλα τα κομφόρ της κατηγορίας, υψηλότατα επίπεδα ενεργητικής ασφάλειας και προσιτή τιμή. Καλώς ήρθες Χ10!

Το X10 είναι ένα καθ’ όλα ικανό mega scooter που καταφέρνει να ξεχωρίζει σε μία τόσο ανταγωνιστική κατηγορία.

Δοκιμή: Piaggio X10 350 ABS Executive

Η Piaggio κάνει δυναμικό come back στη GT κατηγορία με ένα scooter που καταφέρνει να κάνει τη διαφορά με την εμφάνισή του, χωρίς παράλληλα να υστερεί σε κάποιον άλλο τομέα.

 
Τιμή: 6.060 ευρώ 
Χρώματα: Λευκό, μαύρο, καφέ, γκρι, μπλε 

+: Σχεδίαση, φρένα, χώροι
-: Μαρσπιέ συνεπιβάτη 

Σύγχρονο και ξεχωριστό, με όλα τα κομφόρ της κατηγορίας, υψηλότατα επίπεδα ενεργητικής ασφάλειας και προσιτή τιμή. Καλώς ήρθες Χ10!

Η mega GT ίσως και να είναι η πιο απαιτητική κατηγορία στα scooters. Οι κάτοχοί των GT scooters, έχοντας επενδύσει ένα σεβαστό ποσό, περιμένουν δικαίως από αυτά να τους προσφέρουν πολλά πράγματα και να τα κάνουν όλα καλά. Ένα GT scooter, λοιπόν, που σέβεται τον εαυτό του, πρέπει να διαθέτει μια ξεκούραστη θέση οδήγησης, αποθηκευτικούς χώρους για μία μίνι μετακόμιση, πρέπει να προσφέρει υψηλά επίπεδα κύλισης και άνεσης, προστασία από τον αέρα και μεγάλους χώρους για δύο άτομα. Πρέπει επίσης να είναι σε θέση να ταξιδεύει μεγάλες αποστάσεις χωρίς να κουράζει τους επιβαίνοντες και αυτό να το πετυχαίνει κινούμενο, τόσο στον αυτοκινητόδρομο, όσο και στον επαρχιακό. Πρέπει τέλος να διακρίνεται κα στον τομέα της ποιότητας κατασκευής, ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και το απαραίτητο κύρος που θα πρέπει να προσδίδει στον ιδιοκτήτη του, τόσο με τη σχεδίαση, όσο και με την τεχνολογία που φέρει. Πολλά τα πρέπει όπως βλέπετε και έτσι όπως μας έχουν καλομάθει οι κατασκευαστές, κανένα από αυτά δεν μπορεί να παραλείπεται από ένα πακέτο που θέλει να λέγεται ολοκληρωμένο.

Η Piaggio έχει μακρά παράδοση στα GT scooters. Μια παράδοση που πλησιάζει τις δύο 10ετίες και έχει χτιστεί με μοντέλα που φέρουν το στο όνομά τους, το γράμμα X. Το Χ10 είναι το τελευταίο μοντέλο αυτής της σειράς και παράλληλα, η πιο σοβαρή προσπάθεια της Piaggio στο να χωρέσει όλα αυτά τα «πρέπει» ανάμεσα σε δύο τροχούς. 

 

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ