net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Bridgestone BT-016 Pro

Bridgestone BT-016 Pro

Ένα από τα κορυφαία ελαστικά για sport και supersport χρήση από την Bridgestone είναι διαθέσιμα σε τιμή προσφοράς, στο κατάστημα Motoracer!

 
Αν έχετε σπορ μοτοσυκλέτα κυβισμού από 600 κυβικά και πάνω και αρέσκεστε στην γρήγορη οδήγηση, το Bridgestone BT-016 Pro αποτελεί μια πρόταση ελαστικού για κορυφαίες επιδόσεις στην άσφαλτο. 

Πρόκειται για ένα ελαστικό μοναδικής σύνθεσης με τριπλή γόμα, που σκοπό έχει την μέγιστη δυνατή πρόσφυση αλλά και την εξασφάλιση της μακροζωίας που όλοι θέλουμε από τα ελαστικά μας. 

Η ειδική σύνθεση της γόμας του BT-016 Pro σας χαρίζει κορυφαίες επιδόσεις στην άσφαλτο, υψηλό κράτημα και εξαιρετική ακρίβεια χειρισμών, ενώ παραμένει πολύ σταθερό και σε βρεγμένο οδόστρωμα. 

Τώρα, μπορείτε να αποκτήσετε ένα σετ BT-016 Pro για την μοτοσυκλέτα σας, σε μοναδική τιμή προσφοράς, στο κατάστημα Motoracer! Τοποθετήστε ζεύγος διαστάσεων 120/70-17 και 180/55/17 στην προνομιακή τιμή των 200 μόνο ευρώ! Μην την χάσετε! 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του καταστήματος ή τηλεφωνήστε στο 210-2927718. Το κατάστημα Motoracer βρίσκεται στην οδό Αγίας Γλυκερίας 21, στο Γαλάτσι! 

Προλάβετε! 

 

??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ