Ορθά η πλαστική τάπα κλειδώνει και ακόμη πιο ορθά, η Triumph έχει φροντίσει να την καλύψει με ένα όμορφο μεταλλικό περίβλημα και καπάκι.

Ορθά η πλαστική τάπα κλειδώνει και ακόμη πιο ορθά, η Triumph έχει φροντίσει να την καλύψει με ένα όμορφο μεταλλικό περίβλημα και καπάκι.

Σχεδίαση – ποιότητα κατασκευής: Χάρμα οφθαλμών

Κλασικές γραμμές για το Τhruxton R,  που αναπαράγει την διαχρονική βρετανική άποψη περί σχεδίασης μοτοσικλετών. Το αποτέλεσμα είναι χάρμα οφθαλμών και δένει άψογα με τις χρυσές πινελιές σε αναρτήσεις και φρένα, οι οποίες προσδίδουν στην μοτοσικλέτα μια up to date νότα. Καλά κρυμμένο όλο το σύστημα υγρόψυξης, με το Thruxton να επιμένει σε ένα faux αλλά καλοδεχούμενο κατά τη γνώμη μας, αερόψυκτο look.  Από τον κινητήρα η Triumph επέλεξε να αναδείξει τις κάσες του, που ξεχωρίζουν με την βουρτσισμένη μεταλλική υφή τους.


Από εκεί και έπειτα, η μοτοσικλέτα προσφέρετε για «χάζι» διαθέτοντας πανέμορφες λεπτομέρειες, σε μια πιο προσεκτική ματιά: οι βάσεις στήριξης του μονού προβολέα, η «γλυπτή νίκελ τιμονόπλακα μαζί με το εξαιρετικό παξιμάδι λαιμού, η τάπα πλήρωσης του ρεζερβουάρ η οποία είναι πλαστική με κλείδωμα αλλά σκεπάζεται (και πολύ καλά κάνει!) με  πολύ όμορφο μεταλλικό καπάκι, το επίσης μεταλλικό φιλέτο που διέρχεται στον διαμήκη άξονα του ρεζερβουάρ… και συνεχίζοντας προς τα πίσω, τα προστατευτικά και διακοσμητικά καπάκια σε μαρσπιέ και πρωτεύουσα μετάδοση η κόκκινη ραφή στη σέλα και ο κοκοβιός αλά vintage race era. Πέραν όμως της ομορφιάς, αναγνωρίζεται άμεσα επίσης, η πολύ υψηλή ποιότητα κατασκευής. Τα μέταλλα, που κυριαρχούν ως υλικό φυσικά, είναι άψογης ποιότητας όπου εκτείθονται «γυμνά», ενώ και η βαφή είναι άριστη. Το Thruxton δείχνει και είναι μια πολύ καλά φτιαγμένη μοτοσικλέτα!