Δοκιμή: Triumph Tiger 800 XCx

Η μεσαίου κυβισμού adventure μοτοσυκλέτα της Triumph δεν σταματά να εξελίσσεται. Το μοντέλο του 2018 μας παρουσιάζεται καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο από ποτέ στοχεύοντας στην κορυφή της κατηγορίας.

Τιμή: Από 13.490 ευρώ   

+: Κινητήρας, εξοπλισμός, συμπεριφορά
-: Αργή γεωμετρία

Οι μηχανικοί της Triumph μας έχουν αποδείξει ότι ξέρουν να ακολουθούν τις μοτοσυκλετιστικές τάσεις της εποχής βελτιώνοντας συνεχώς τα μοντέλα της γκάμας τους και καλύπτοντας τις απαιτήσεις των αναβατών. Η Tiger 800 δεν αποτελεί εξαίρεση και έχοντας υποστεί βελτιώσεις σε περίπου 200 σημεία σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, έρχεται να βάλει έναν δύσκολο γρίφο στον ανταγωνισμό. Η υψηλή τεχνολογία, η καλύτερη εργονομία, ο τρικύλινδρος κινητήρας και οι αυξημένες ικανότητες εντός αλλά και εκτός δρόμου, είναι τα σημαντικότερα όπλα της. Δοκιμάσαμε την έκδοση XCx, η οποία με τον εμπρός τροχό των 21 ιντσών, το σετάρισμα των αναρτήσεων και φυσικά το riding mode Off-Road Pro, είναι η πιο χωμάτινη έκδοση της γκάμας των Tiger 800 και υπόσχεται να σε πάει ακόμα πιο μακριά. Ας τη γνωρίσουμε καλύτερα.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • Γιώργος

    Είμαστε με τα καλά μας ρε παιδιά..; Ας πούμε ότι το μηχανάκι είναι τέλειο.. 13.500 για 800 κυβικά;; Έχουμε ξεφύγει τελείως.. Στο κάτω κάτω της γραφής δίνεις 1.500 παραπάνω και παίρνεις το Africa Twin.. (και πάλι τραγικό..)

      4