Emoov JS45000: Κομψό ρετρό E-Scooter με τελική 85χλμ/ω

Emoov JS45000: Κομψό ρετρό E-Scooter με τελική 85χλμ/ω

Μέγιστη ισχύς 4.500W και τελική στα 85χλμ/ω
Μπαταρία τύπου NMC που χαρίζει αυτονομία 100 χιλιομέτρων
Σύστημα συνδυασμένης πέδησης και γωνία ανάβασης 25°
Με διετή εγγύηση σε μοτέρ και μπαταρία και τιμή στα 3.790 ευρώ

EMOOV: LX01 ο αξιόπιστος καθημερινός συνεργάτης

Μέγιστη ισχύς 4.500W και τελική στα 85χλμ/ω

Οι μετακινήσεις μέσα στην πόλη μπορούν να γίνουν ανυπόφορες όταν γίνονται με αυτοκίνητο και ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, που εάν δεν το αντέχει η τσέπη σου να ανάβεις τον κλιματισμό, αναγκάζεσαι να "σιγοβράζεις" από την ζέστη με ανοιχτά παράθυρα. Ακόμα και με μία μοτοσυκλέτα που εξοικονομείς χρόνο αλλά και χρήμα με την χαμηλότερη κατανάλωση, η οικονομία της δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτή ενός ηλεκτρικού scooter το οποίο μάλιστα δεν σου "ψήνει" περαιτέρω τα πόδια μαζί με τον ήλιο. Το JS4500 της Emoov είναι ένα στιλάτο ηλεκτρικό scooter με ρετρό σχεδιασμό, που θα εκπληρώσει κάθε σου ανάγκη όσον αφορά το καθημερινό commuting. Ο ηλεκτροκινητήρας τύπου QS έχει μέγιστη ισχύ 4.500W και ωθεί αυτό το κομψό scooter στην τελική των 85χλμ/ω. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να κινηθείς με άνεση σε όλους τους δρόμους του οδικού δικτύου, εκτός των αυτοκινητοδρόμων, ενώ τις ώρες αιχμής ακόμα και αυτό δεν θα αποτελέσει πρόβλημα, καθώς όπως όλοι έχουμε παρατηρήσει, η μέση ταχύτητα της κυκλοφορίας πέφτει σημαντικά.

Μπαταρία τύπου NMC που χαρίζει αυτονομία 100 χιλιομέτρων

Το JS4500, εξοπλίζεται με μία μπαταρία λιθίου τύπου NMC prismatic τάσης 72V και χωρητικότητας 52AH που του χαρίζει την ικανοποιητική αυτονομία των 100 χιλιομέτρων (ανάλογα με τον τρόπο οδήγησης). Ο χρόνος φόρτισής της κυμαίνεται στις 5 ώρες περίπου, ενώ η πρακτικότητα αυξάνεται από το γεγονός ότι είναι αποσπώμενη, ώστε να μπορείς εύκολα να την φορτίσεις στο γραφείο ή στο σπίτι. Οι διαστάσεις του είναι μαζεμένες κάνοντας το πολύ προσιτό για άπειρους αλλά και μικρόσωμους αναβάτες, με το συνολικό του μήκος να φτάνει λίγο κάτω από τα 2 μέτρα μόλις.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σύστημα συνδυασμένης πέδησης και γωνία ανάβασης 25°

Στο σύστημά πέδησής του συναντάμε δύο δισκόφρενα, ένα για κάθε τροχό, ενώ εξοπλίζονται με σύστημα συνδυασμένης πέδησης (CBS), ώστε να μειώνεται η απόσταση φρεναρίσματος και να ενισχύεται η ασφάλεια του αναβάτη. Το scooter διαθέτει 3 εμπρόσθιες ταχύτητες αλλά και μία όπισθεν για το παρκάρισμα, ενώ η γωνία ανάβασής του φτάνει τις 25°. Μπορεί άνετα να φιλοξενήσει συνεπιβάτη και το μέγιστο φορτίο που υποστηρίζει ανέρχεται στα 150 κιλά, ενώ το βάρος του είναι στα 107 κιλά με την μπαταρία, έτοιμο για οδήγηση.

Με διετή εγγύηση σε μοτέρ και μπαταρία και τιμή στα 3.790 ευρώ

Στον πίνακα οργάνων του JS4500 υπάρχει μία LCD οθόνη με ψηφιακή ένδειξη ενέργειας, ενώ στον στάνταρ εξοπλισμό του περιλαμβάνεται μία θύρα φόρτισης USB, ένας συναγερμός που ενεργοποιείται από απόσταση και ένα πρακτικό κεντρικό σταντ. Τα ελαστικά του είναι tubeless, διαστάσεων 120/70 και τοποθετούνται σε τροχούς 12 ιντσών. Η μπαταρία και το μοτέρ του, καλύπτονται από την διετή εγγύηση της Eurolamp και η τιμή του ρετρό αυτού ηλεκτρικού scooter ανέρχεται στα 3.790 ευρώ, ενώ επιδοτείται μέσω του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά III».