LIVE: κίνηση στους δρόμους
EMOOV JSM1: Το ηλεκτρικό σου «125άρι»

EMOOV JSM1: Το ηλεκτρικό σου «125άρι»

Τελική 115 χλμ. /ώρα
Φορτίζει στο 80% σε 2,5 ώρες
Οθόνη LCD με συνδεσιμότητα και κουμπιά αφής
Το αποκτάς με επιδότηση

EMOOV: LX01 ο αξιόπιστος καθημερινός συνεργάτης

Τελική 115 χλμ. /ώρα

Το JSM1 της EMOOV αποτελεί τρανταχτό παράδειγμα του πόσο έχουν εξελιχθεί τα ηλεκτρικά scooter. Εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά χάρη στην δυναμική εμφάνισή του αλλά δεν μένει εκεί καθώς έχει ισχυρό ηλεκτροκινητήρα, μεγάλη αυτονομία και μικρό χρόνο φόρτισης, οπότε μπορεί άνετα να αντικαταστήσει ένα βενζινοκίνητο scooter στις καθημερινές μετακινήσεις. Με απόδοση 7000 Watt και τελική ταχύτητα που αγγίζει τα 115 χλμ. / ώρα μπορείς χωρίς δεύτερη σκέψη να κινηθείς σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας ή ακόμα και αυτοκινητόδρομο, ενώ ανηφόρες και δικάβαλες βόλτες δεν προβληματίζουν το JSM1. Φυσικά, δεν πρέπει να παραλείψουμε την ύπαρξη όπισθεν που κάνει παιχνιδάκι το παρκάρισμα ακόμα σε δρόμο με έντονη κλίση.
 

Φορτίζει στο 80% σε 2,5 ώρες

Ένα από τα πλεονεκτήματα του συγκεκριμένου ηλεκτρικού scooter είναι η μεγάλη αυτονομία καθώς μπορεί με μια φόρτιση να διανύσει έως και 170 χιλιόμετρα. Εξίσου εντυπωσιακός είναι και ο χρόνος φόρτισης καθώς για να φτάσει στο 80% χρειάζονται μόνο 2,5 ώρες σε οικιακή πρίζα, ενώ για μια πλήρη φόρτιση απαιτούνται συνολικά 5 ώρες, νούμερο άκρως ικανοποιητικό δεδομένης της μεγάλης χωρητικότητας της μπαταρίας, η οποία φέρει την υπογραφή της CATL.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Οθόνη LCD με συνδεσιμότητα και κουμπιά αφής

Το JSM1 έχει έντονα GT στοιχεία προσφέροντας κάλυψη από τα στοιχεία της φύσης, υψηλά επίπεδα άνεσης και προσεγμένη εργονομία. Ταυτόχρονα, ξεχωρίζει και στον τομέα των αποθηκευτικών χώρων αφού η τοποθέτηση της μπαταρίας στο κάτω μέρος έχει αφήσει έναν μεγάλου μεγέθους αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα. Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες φτάνουν στον αναβάτη μέσω μιας έγχρωμης LCD οθόνης με αυτόματη προσαρμογή φωτεινότητας την περιήγηση στο μενού να γίνεται με πλήκτρα αφής. Επίσης, μπορεί να συνδεθεί μέσω Bluetooth με το κινητό του αναβάτη και χάρη στην εφαρμογή της EMOOV έχεις δορυφορική πλοήγηση.


 

Το αποκτάς με επιδότηση

Το JSM1 της EMOOV κοστίζει 5.890 ευρώ και συνοδεύεται από 2 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση. Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό ότι η απόκτησή του είναι ακόμα πιο εύκολη χάρη στην επιδότηση μέσω του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2», ο διαθέσιμος προϋπολογισμός του οποίου αυξήθηκε στα 65 εκατομμύρια ευρώ και πήρε παράταση μέχρι τέλος Απριλίου 2024.   

Η EUROLAMP είναι μία διαρκώς αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρία που πρωτοπορεί, καινοτομεί, κάνοντας τη διαφορά εδώ και 24 χρόνια. Δραστηριοποιείτε στην Ελλάδα, την Κύπρο και σε περισσότερες από 20 χώρες στην Ευρώπη στον τομέα των ηλεκτρικών και ηλεκτρολογικών προϊόντων.

Στο παρακάτω link μπορείτε να βρείτε το EMOOV JSM1, όπως και άλλα μοντέλα της εταιρίας.
Ηλεκτρικά Οχήματα EMOOV | EUROLAMP Α.Β.Ε.Ε.
Τα ηλεκτρικά emoov μπορείτε να τα βρείτε σε εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους σε όλη την Ελλάδα.
 
Τρόποι επικοινωνίας:

www.eurolamp.gr
Κάμπος Διαβατών, Ιωνία Θεσσαλονίκης
Τ.Θ. 515, Τ.Κ. 570 08

ΤΗΛ:  2310 574802
FAX:  2310 574919
E-MAIL: info@eurolamp.gr