HARLEY-DAVIDSON: 8 νέα μοντέλα Softail

Η μεγαλύτερη γκάμα μοντέλων που έχει παρουσιαστεί ποτέ από την Harley-Davidson® για την 115η επέτειό της με τις ολοκαίνουριες Fat Boy,® Heritage Classic, Low Rider,® Softail Slim,® Deluxe, Breakout,® Fat Bob® και Street Bob®. Ακολουθεί δελτίο τύπου...

Για να γιορτάσουμε την 115η επέτειο της Harley-Davidson®, παρουσιάζουμε μια ολοκληρωμένη custom επανάσταση: Οκτώ ολοκαίνουργια μοντέλα Softail® που συνδυάζουν τις δυναμικές επιδόσεις της σειράς Dyna® με το απαράμιλλο custom στυλ των Softail.
 
  • Οκτώ ολοκαίνουρια μοντέλα Softail® custom είναι έτοιμα για το 2018
  • Όλα με πλαίσιο και ψαλίδι χαμηλότερου βάρους και μεγαλύτερης ανθεκτικότητας, καθώς και με κορυφαία ανάρτηση μπροστά και πίσω
  • Εφοδιασμένα με τον νέο κινητήρα Milwaukee-Eight® 107, ο οποίος διατίθεται προαιρετικά και στην έκδοση 114
  • Αυθεντικό στυλ και σύγχρονη σχεδίαση σε συνδυασμό με μοναδική εμφάνιση που κόβει την ανάσα

Σχεδιάστηκαν μέσα από το μεγαλύτερο πρόγραμμα ανάπτυξης προϊόντων στην ιστορία της εταιρείας, με νέα μοντέλα που διαθέτουν ανθεκτικότερο και σημαντικά ελαφρύτερο πλαίσιο, που τιθασεύει την υψηλή ροπή των κινητήρων Milwaukee-Eight® 107 και 114.
 
Με αναρτήσεις υψηλής απόδοσης με διπλή κεκλιμένη βαλβίδα στο πιρούνι, και κρυμμένο πίσω αμορτισέρ εύκολης ρύθμισης, τα επιθετικά μοντέλα Softail του 2018 είναι ταχύτερα, ελαφρύτερα και με καλύτερο κράτημα από όλους τους προγόνους τους της σειράς Big Twin cruiser.
 
Paul James, διευθυντής του χαρτοφυλακίου προϊόντων, της Harley-Davidson Motor Company:
“Οι νέες Softail είναι το αποτέλεσμα του μεγαλύτερου προγράμματος έρευνας και ανάπτυξης στην ιστορία της εταιρείας. Χιλιάδες ώρες έρευνας και δοκιμών χρειάστηκαν για να δημιουργηθεί αυτή η πλήρως ανασχεδιασμένη σειρά των νέων cruisers. Στόχος μας ήταν να δώσουμε στον αναβάτη μια εμπειρία ανωτέρου επιπέδου, όπου η αυθεντικότητα, η παράδοση και η ψυχή συναντούν την αιχμή της σύγχρονης τεχνολογίας, και μια αίσθηση οδήγησης που πρέπει να βιώσεις για να την αντιληφθείς.”
 
Και ερμηνεύοντας την ιστορία, την αυθεντικότητα και το σχεδιαστικό DNA της Harley-Davidson μέσα από ένα σύγχρονο πρίσμα, τα οκτώ νέα μοντέλα Softail διαθέτουν ολοκαίνουρια χαρακτηριστικά που τα διαφοροποιούν σημαντικά από τους προγόνους τους, αλλά και μεταξύ τους. Και από άποψη εμφάνισης, άνεσης και επιδόσεων, οι εργοστασιακές custom cruisers νέας γενιάς μπορούν να ενισχυθούν ακόμη περισσότερο ανάλογα με τις προσωπικές προτιμήσεις κάθε ιδιοκτήτη.
 
Brad Richards, αντιπρόεδρος σχεδιασμού της Harley-Davidson Motor Company:
«Η αυθεντικότητα σχεδιασμού των Harley-Davidson οφείλεται στην προσοχή στις λεπτομέρειες από την αρχή μέχρι το τέλος - Πολύ δύσκολες στην κατασκευή, κι ακόμη πιο δύσκολες στην αντιγραφή.» Οι μοτοσικλέτες Harley-Davidson δεν είναι ευτελή προϊόντα. Είναι τρόπος ζωής που μεταφέρεται από γενιά σε γενιά. Δίνουμε προσοχή σε κάθε βίδα και κάθε παξιμάδι της μοτοσικλέτας, σε κάθε φινίρισμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Ο νέος σκελετός Softail είναι σαν ένα έργο τέχνης. Κάθε τι που αφαιρείς από τη μοτοσικλέτα, την ομορφαίνει ακόμη περισσότερο. Η εμφάνισή του αποτελεί την απόδειξη της ομαδικής δουλειάς σχεδιασμού και μηχανολογικής εξέλιξης που απαιτήθηκε.”
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις Harley-Davidson Softail και πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.h-dmediakit.com
 
*Διαφέρει ανά μοντέλο.