H Honda XR650L

Honda XR650L: Θα έρθει και στην Ευρώπη;

Μία από τις σημαντικότερες On-Off μοτοσυκλέτες της Honda, που δεν πωλείται πλέον στην χώρα μας, εξακολουθεί να μένει ιδιαίτερα ποθητή από πολλούς αναβάτες. Θα την ξαναδούμε; Δείτε περισσότερα...

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Για τους φίλους των On-Off μοτοσυκλετών, η Honda XR650L δεν είναι κάτι άγνωστο, για πολλούς μάλιστα είναι και ένα ιδιαίτερα αγαπητό μοντέλο, με τον σπαρτιατικό on-off χαρακτήρα του να είναι ακόμα πολύ ποθητός. Ωστόσο, το μοντέλο εδώ και αρκετά χρόνια δεν διατίθεται στην Ευρώπη, συνεχίζοντας όμως την πορεία του σε χώρες όπως οι ΗΠΑ. Στην γειτονική μας Ιταλία, το Moto.It απευθύνθηκε στην Redmoto, την επί σειρά ετών συνεργάτη της Honda στις off-road μοτοσυκλέτες, ρωτώντας αν υπάρχει πιθανότητα να ξαναδούμε το μοντέλο να κυκλοφορεί στην Ευρώπη.
 
Η Redmoto ωστόσο απάντησε τα εξής, διά στόματος Michele Berera, manager πωλήσεων: «Δεν θα το δούμε, διότι θα ήταν πολύ δύσκολο και ακριβό να ομολογκάρουμε μια μοτοσυκλέτα με καρμπυρατέρ, για την Ευρώπη.»
 
«Η Redmoto είναι σε στενή επαφή με τους αντιπροσώπους στην Ιταλία και την Ευρώπη και, ειλικρινά, δεν είχαμε ποτέ μεγάλη ζήτηση για αυτό το μοντέλο, για να το σκεφτούμε για πιθανή διάθεση. Η Redmoto και η Honda αναζητούν έναν τρόπο ώστε να επαναφέρουμε το XR 450 στην αγορά, για να το προσφέρουμε με ανταγωνιστική τιμή, μετά από την επιτυχία των εκδόσεων του 2019 και του 2020 που ξεπούλησαν» συμπλήρωσε ο Berera.
 
Τι λέτε εσείς; Θα θέλατε να δούμε ξανά στην αγορά μας το μεγάλο αερόψυκτο off-road μοντέλο;

(Πηγή-φωτό: Moto.it)