net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Παρουσίαση της Kawasaki Racing Team για το 2017!

Παρουσίαση της Kawasaki Racing Team για το 2017!

Παρουσίαση της Kawasaki Racing Team για το 2017!

Kawasaki Racing Team 2017

Η Kawasaki Racing Team παρουσίασε εχθές την όμάδα που θα αγωνιστεί φέτος στο WSBK! Οι αναβάτες και η Ninja ZX-10RR του 2017 ήταν εκεί και έιναι έτοιμοι για άλλη μία κατάκτηση. Ακολουθεί δελτίο τύπου με περισσότερες λεπτομέριες.

 
Την πρώτη του εμφάνιση έκανε το νέο μοντέλο Ninja ZX-10RR με τα χρώματα του 2017, ενώ οι αναβάτες Jonathan Rea και Tom Sykes συνεχίζουν την επιτυχημένη συνεργασία τους με την KRT που τους έχει αποφέρει 3 φορές τον Τίτλο του Πρωταθλητή WSBK τα τελευταία χρόνια.

Το μότο της ομάδας για φέτος και η θεματική της παρουσίασης είναι το “Reboot” (Επανεκκίνηση), τραβώντας μια γραμμή στις πρόσφατες, αξιοσημείωτες επιτυχίες για να εστιάσει στις νέες προκλήσεις και δυνατότητες που παρουσιάζει η νέα σαιζόν. Ή όπως λέει και μια ιαπωνική παροιμία: “After victory, tighten your helmet strap”.

Με τα λόγια του Guim Roda, Team Manager της KRT, “Το 2016 ήταν μια πολύ επιτυχημένη χρονιά για εμάς. Πετύχαμε όλους μας τους στόχους. Οι αναβάτες μας Jonathan Rea και Tom Sykes κατέλαβαν τις 2 πρώτες θέσεις στη γενική κατάταξη και η Kawasaki κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον Τίτλο των Κατασκευαστών. Αλλά τώρα επιστρέφουμε για να αντιμετωπίσουμε από την αρχή τις προκλήσεις του 2017. Κάθε σαιζόν ξεκινάει από το μηδέν και δεν υπάρχει περιθώριο για να επαναπαυτούμε στις παλιές επιτυχίες.”

Με τα winter test να έχουν ολοκληρωθεί, η ομάδα ετοιμάζεται για τον πρώτο γύρο του φετινού Πρωταθλήματος WSBK στην πίστα του Phillip Island στην Αυστραλία, στις 25-26 Φεβρουαρίου.
Όπως δήλωσε ο Πρωταθλητής του 2015 και 2016 Jonathan Rea: “Είχαμε μια πολύ παραγωγική περίοδο δοκιμών και τώρα ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα σαιζόν».

Λίγο πριν ριχτεί στη μάχη για την διεκδίκηση του φετινού Τίτλου, η Kawasaki Racing Team ετοίμασε ένα behind-the-scenes video με όλα τα στάδια της προετοιμασίας της Ninja ZX-10RR και των Winter Tests: https://www.youtube.com/watch?v=gLIU_PPTUy8
 

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ