Μια δύσκολη περίοδος αυτή που πέρασε, για τον Jorge Lorenzo.

Lorenzo: Σκέφτηκα ακόμα και να αποσυρθώ

Παραδέχεται ότι πέρασε μια ταραγμένη περίοδο μακριά από τους αγώνες ο Jorge Lorenzo, ο οποίος έπρεπε να μιλήσει προσωπικά με τον Alberto Puig για να τον διαβεβαιώσει ότι δεν φεύγει! Δείτε περισσότερα.

Ο Jorge Lorenzo επέστρεψε στην ενεργό δράση, εν όψει του αγώνα του Silverstone που θα γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο Ισπανός, αφού χρειάστηκε μια μακρά περίοδο ανάρρωσης από τον τραυματισμό στους σπονδύλους του, αποκάλυψε ότι σκέφτηκε ακόμα και την απόσυρση από τους αγώνες.

Ο Lorenzo αποκάλυψε ότι η κρίσιμη στιγμή, ήταν η μεγάλη του πτώση στο Montmelo, όπου υπέστη και τα κατάγματα στους σπονδύλους του: «Αυτή ήταν μεγάλη πτώση που ποτέ δεν είχα υποστεί στην καριέρα μου. Όταν μιλάς για τραυματισμό στην πλάτη, τα πράγματα σοβαρεύουν. Τότε ξεκίνησα να έχω αμφιβολίες, για την ζωή μου, την καριέρα μου, νομίζω ότι είναι φυσιολογικό και ανθρώπινο να έχεις τέτοιες αμφιβολίες. Όταν αισθανόμουν καλύτερα οι αμφιβολίες αυτές εξαφανίστηκαν σταδιακά και πείστηκα ξανά για την πρόκληση που αποφάσισα να πάρω»

Ο Lorenzo απάντησε και στο πως διαχειρίστηκε τις φήμες για την αποχώρησή του από την Repsol Honda και την μετάβασή του στην Pramac Ducati: «Ήταν πολλές οι φήμες, παρά την απουσία μου. Δεν είπα τίποτα σε κανέναν γιατί ήξερα ότι έχω διετές συμβόλαιο με την Honda. Αλλά επειδή η κατάσταση ξέφυγε και οι φήμες γιγαντώθηκαν, αποφάσισα να καλέσω τον Alberto για να του πω ότι παραμένω συνεπής στο εργοστάσιο»