Mitas Terra Force

Η τεχνολογία αιχμής στα ελαστικά σας

Η πιο Value for Money πρόταση στα ελαστικά για τις Adventure μοτοσυκλέτες που έχουν κατακτήσει τους δρόμους ακούει στο όνομα Mitas Terra Force!

Σε μία εποχή που οι μοτοσυκλέτες περιπέτειας αποτελούν το ισχυρότερο trend και κατακλύζουν δυναμικά τις εντός και εκτός δρόμου διαδρομές, οι απαιτήσεις αναβατών και κατασκευαστών αυξάνονται μέρα με την μέρα από τους κατασκευαστές ελαστικών. Τα ελαστικά που εξοπλίζουν αυτά τα πολυδύναμα μοντέλα πρέπει να είναι έτοιμα για όλα: Απόδοση χωρίς συμβιβασμούς στην άσφαλτο, αντοχή και ασφάλεια στο χώμα αλλά παράλληλα και μακροζωία, διάρκεια απόδοσης και χαμηλό κόστος. Ένας εξαιρετικά δύσκολος συνδυασμός, που πετυχαίνει η Mitas με τα νέα της ελαστικά, Terra Force.

Τα Terra Force είναι τεχνολογίας radial κι έχουν σχεδιαστεί ειδικά για Adventure μοτοσυκλέτες, που θα οδηγηθούν κυρίως στην άσφαλτο και σε μεγάλες αποστάσεις και ταχύτητες. Η γόμα του ελαστικού συντίθεται από τα τελευταίας τεχνολογίας υλικά, για μέγιστη πρόσφυση και αίσθηση στην οδήγηση, σε συνδυασμό με σταθερότητα της απόδοσης στο χρόνο και όσο το ελαστικό φθείρεται. Ο σκελετός των New Terra Force παρέχει την απόλυτη σταθερότητα στο σχήμα του ελαστικού ακόμη και σε μεγάλες ταχύτητες και κλίσεις, ενώ παράλληλα εγγυάται ότι το ελαστικό θα διατηρήσει την ανθεκτικότητά του ακόμη και μετά από δεκάδες χιλιάδες χιλιομέτρων.

Η έξυπνη σχεδίαση των Terra Force δίνει στο ελαστικό στοιχεία που δεν θα τα βρείτε αλλού: Το πέλμα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε το σχήμα του να ακολουθεί την φυσιολογική κατανάλωση της γόμας, ενώ η –γνωστή από τις αεροδιαστημικές εφαρμογές- μέθοδος των πεπερασμένων στοιχείων βρίσκεται πίσω από τα μοναδικά χαρακτηριστικά του adventure ελαστικού της Mitas.

Τα Terra Force παρέχουν άψογη πρόσφυση και εμπιστοσύνη από το πρώτο χιλιόμετρο και διαμοιράζουν την γόμα κατάλληλα, έτσι ώστε ο αναβάτης να απολαμβάνει άνεση αλλά και δυναμισμό, όταν και όπου αυτός θέλει. Προσφέρουν πρόσφυση αιχμής στο στεγνό και βρεγμένο δρόμο, ενώ τα φαρδιά αυλάκια τους θα αντιμετωπίσουν τις πιο χωμάτινες ορέξεις σας. Σημαντικότατα στοιχεία για ελαστικά που θα εξοπλίσουν μοτοσυκλέτες, σχεδιασμένες να κάνουν μεγάλα ταξίδια, τα Terra Force σχεδιάστηκαν να αποδίδουν τα μέγιστα σε συνθήκες μεγάλης φόρτωσης της μοτοσυκλέτας, ενώ έχουν αυξημένη αντοχή έναντι στο τρύπημα και τις ζημιές που μπορούν να συμβούν σε οποιαδήποτε...περιπέτεια! Επιπλέον, ειδικά σημεία ψύξης στα αυλάκια του πέλματος προλαμβάνουν την υπερθέρμανση του ελαστικού, όταν λειτουργεί σε απαιτητικές συνθήκες και διατηρώντας έτσι την απόδοσή του στα επιθυμητά επίπεδα.

Το Terra Force είναι σαφές ότι είναι ένα ελαστικό υψηλής απόδοσης, αλλά...όχι υψηλής τιμής, καθώς το προσιτό του αντίτιμο του προσφέρει κορυφαία σχέση απόδοσης-τιμής στην κατηγορία. Αφού η νέα σας μοτοσυκλέτα ήταν ένα Adventure που τα κάνει όλα, γιατί να μην την εξοπλίσετε με ένα αντίστοιχο ελαστικό, όταν μπορείτε να το κάνετε χωρίς να...ξοδέψετε μια περιουσία;

Το Mitas Terra Force είναι διαθέσιμο σε 10 διαφορετικές διαστάσεις που θα ταιριάξουν στα περισσότερα adventure μοντέλα της αγοράς. Τα ελαστικά Mitas εισάγονται αποκλειστικά από την εταιρεία Πατμανίδης ΑΕ, μπορείτε να τα προμηθευτείτε απο επιλεγμένους συνεργάτες. Περισσότερες πληροφορίες http://www.patman.gr