Ο πιο αγαπητός αθλητής ο Valentino Rossi, για τα αγόρια της Ιταλίας!

Ο ήρωας των παιδιών!

Μια πρωτιά ακόμα για τον «Γιατρό» των 9 παγκόσμιων πρωταθλημάτων, ο οποίος αναδεικνύεται η πιο αγαπημένη αθλητική φιγούρα των αγοριών της Ιταλίας!

Μα πόσες πρωτιές ακόμα μπορεί να κερδίσει ο απόλυτος Valentino Rossi; Φαίνεται ότι ο «Γιατρός» πήρε ακόμη μια διάκριση, η οποία αφορά την αγάπη των παιδιών της Ιταλίας. 

Συγκεκριμένα, ο Rossi αναδείχθηκε, βάσει έρευνας, η πιο αγαπημένη αθλητική φιγούρια στα αγόρια παιδιά της Ιταλίας ηλικίας μεταξύ 5 και 13 ετών! Καθόλου περίεργο θα πει κανείς, και πράγματι δεν είναι και τόσο. Συναρπαστικό όμως είναι το γεγονός ότι ο αναβάτης ξεπέρασε σε δημοφιλία φιγούρες-τέρατα του αθλητισμού, αφήνοντας πίσω του τους Gigi Buffon, Fransesco Totti, Christiano Ronaldo και Felipe Messi!

Παράλληλα, όσον αφορά τα κορίτσια των ίδιων ηλικιών, η έρευνα έδειξε ότι ο Γιατρός είναι δεύτερος σε δημοφιλία, αφού τον ξεπέρασε η κολυμβήτρια Federica Pellegrini. Δεν είναι και αμελητέο, ο μεγαλύτερος οδηγός αγώνων όλων των εποχών για πολλούς, να ξεπερνά σε φήμη ποδοσφαιριστές, σε μια χώρα όπου το ποδόσφαιρο είναι πραγματικά…βαριά βιομηχανία! Εμείς τι να πούμε…way to go Doctor!