Ο Danilo Petrucci

Petrucci: Εκτός Ducati το 2020!

Μία εξέλιξη-έκπληξη στην συμφωνία μεταξύ Ducati και Danilo Petrucci…Δείτε τι έγινε.

Ο Danilo Petrucci, όπως μάθαμε νωρίτερα μέσα στην χρονιά, είναι ο άνθρωπος που θα αντικαταστήσει τον Jorge Lorenzo του χρόνου, αφού ο τελευταίος πάει στην Honda. Σήμερα όμως μαθαίνουμε ότι ο Ιταλός απέρριψε επιλογή που είχε, να μείνει μέχρι το 2020, καθώς το συμβόλαιό του ήταν μονοετές με οψιόν για την επόμενη χρονιά.

Αυτή η εξέλιξη αναφίβολα εκπλήσσει, δεδομένο ότι ο Danilo είχε… σκυλιάσει να πάρει θέση στην εργοστασιακή ομάδα και πολλοί τον κατηγόρησαν ότι «ροκάνισε» την θέση του Jorge Lorenzo. Ο ίδιος, τι λέει για αυτά, όμως;

Σύμφωνα με τον Petrucci, η εξέλιξη ήταν δική του πρωτοβουλία την οποία αποφάσισε για πολλούς λόγους! «Μου πρότειναν συμβόλαιο για μία συν μια σεζόν. Επέλεξα να συμφωνήσω μόνο για μία, για πολλούς λόγους. Κατ αρχήν, δεν έχω τίποτα να χάσω. Αν πάω καλά του χρόνου, μπορώ να διαπραγματευτώ καλύτερο συμβόλαιο.»

Αυτό λοιπόν ανοίγει κι άλλες απορίες όσον αφορά την ομάδα των κόκκινων! Σε περίπτωση που ο Petrucci δεν ανανεώσει στο τέλος του 2019, ποιος θα μπορούσε να είναι ο δεύτερος αναβάτης; Και επίσης, που μπορεί να βρεθεί  ο Petrucci, μετά την επόμενη χρονιά;

Ο ίδιος πάντως, δεν κρύβει ότι επιθυμεί να μείνει αναβάτης της Ducati για πολύ καιρό ακόμα: «Νομίζω ότι η εκπαιδευτική μου φάση δεν έχει τελειώσει ακόμα, γιατί του χρόνου τέτοιον καιρό θα είμαι στην ίδια ακριβώς θέση. Αν και θα ήθελα να οδηγώ Ducati για πολλά χρόνια. Ίσως πληρώνω το ότι δεν ήμουν κορυφαίος για πολύ καιρό και το καταφέρνω τώρα τελευταία»
Τι λέτε για αυτή την εξέλιξη εσείς; Ποια μπορεί να είναι η εξέλιξη της υπόθεσης;