net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το Kawasaki Versys-X 300

Το Kawasaki Versys-X 300

Νέο Versys-X 300

Όπως είπαμε και παραπάνω, το επίκεντρο της προσοχής αλλά και της προβολής στο περίπτερο της Kawasaki, ήταν το νέο Versys-X 300. Γεγονός απόλυτα αναμενόμενο, καθώς η στροφή των κατασκευαστών προς τα μικρότερα on-off δεν κρύβεται, ενώ και το ίδιο το κοινό τα έχει υποδεχτεί πολύ ένθερμα.

Το νέο Versys-X 300 φέρει δικύλινδρο κινητήρα, κυβισμού 296 κ.εκ., ο οποίος φέρει αντικραδασμικό άξονα για εξομάλυνση της λειτουργίας του. Η συμπίεση του μοτέρ ανέρχεται στα 10,6:1, ενώ τα πιστόνια του είναι επιαλυμμένα με επικάλυψη alumite και κινούνται μέσα σε αλουμινένιους κυλίνδρους με επικάλυψη.

Ο κινητήρας είναι πλήρως εναρμονισμένος με τις προδιαγραφές Euro 4 και το σύστημα εξάτμισης φέρει καταλύτη μονής κυψέλης. Η μονάδα είναι επίσης εξοπλισμένη με συμπλέκτη ολίσθησης, ενώ η 6η σχέση είναι μακρύτερη για καλύτερη απόδοση στα ταξίδια.

Στις αναρτήσεις, συναντάμε ένα τηλεσκοπικό πιρούνι 41 χιλιοστών εμπρός, ενώ πίσω αναλαμβάνει δράση ένα μονό αμορτισέρ. Τα φρένα του νέου Versys-X αποτελούνται από έναν δίσκο 290 χιλιοστών εμπρός και έναν διαμέτρου 220 χιλιοστών πίσω, με το σύστημα ABS να προέρχεται από την Bosch και να είναι η έκδοση 10!
Τέλος, τα όργανα της μοτοσυκλέτας αποτελούνται από ένα μεγάλο αναλογικό στροφόμετρο και οθόνη πολλαπλών ενδείξεων LCD,ενώ το μοντέλο θα γίνει διαθέσιμο σε 3 χρωματισμούς.

Περισσότερα τεχνικά στοιχεία θα ανακοινωθούν σύντομα, σύμφωνα με την εταιρεία. 
 

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ