Rossi: Η Suzuki βελτιώθηκε περισσότερο από όλους

Τι πιστεύει ο «Γιατρός» για το αντίπαλο εργοστάσιο και τι σχόλιο κάνει; Διαβάστε περισσότερα…

Από τον πρώτο αγώνα του Κατάρ για την σεζόν του 2019, ο Valentino Rossi  έχει βγάλει ήδη κάποια συμπεράσματα. Πρώτον, ότι η δική του μοτοσυκλέτα αποδίδει πάνω-κάτω το ίδιο με την περσινή και δεύτερον, ότι η Suzuki είναι η ομάδα με την μεγαλύτερη βελτίωση απόδοσης, μέσα στο χειμώνα.

Ο Ιταλός αναβάτης συνέκρινε την απόδοση του με αυτή των αντιπάλων του, λέγοντας συγκεκριμένα: «Είμαι χαρούμενος καθώς ήταν καλός αγώνας, αλλά το πρόβλημα είναι ότι τερματίσαμε πίσω από μια μη εργοστασιακή Honda και πίσω από μία Suzuki. Οι Suzuki είναι πολύ δυνατές εδώ

«Ο Cal (Crutchlow) ήταν πολύ δυνατός εδώ πέρσι, πάνω κάτω και φέτος ήταν στο ίδιο επίπεδο. Αλλά οι μεγαλύτερες βελτιώσεις έχουν γίνει στα Suzuki» συμπλήρωσε ο Rossi.

Ο 40χρονος super star σημείωσε μια εξαιρετική εμφάνιση στην πίστα του Κατάρ, τερματίζοντας 5ος μετά από εκκίνηση από την 14η θέση. Τι είπε ο ίδιος για τον αγώνα; «Όταν ξεκινάς από τις πιο μπροστινές θέσεις είναι ευκολότερο. Στο τέλος του αγώνα είχα τον ίδιο ρυθμό με πέρσι, απλά ξεκίνησα πιο πίσω και μπόρεσα να επανέλθω. Το πρόβλημα μας είναι ότι η απόδοσή μας είναι πολύ παρόμοια με αυτή του 2018, προς το παρόν. Έχω εκπλαγεί ευχάριστα (από το αποτέλεσμα του αγώνα) γιατί δεν είχα καλή αίσθηση στις δοκιμές, κάτι που είχα πέρσι»