Zontes D350: Θα γίνει Best Seller κατηγορία του;

Zontes D350: Θα γίνει Best Seller κατηγορία του;

- Με 0-100 σε 8,2δ. «χτυπάει» μέχρι και τα γρηγορότερα 400αρια
- Ο πλουσιότερος εξοπλισμός της κατηγορίας με Traction, φρένα J.Juan και 2 Riding modes
- Με 4.795 είναι το φθηνότερο 350αρι, πιο προσιτό ακόμα και από 300αρια
- Αξιοπιστία που σε σπρώχνει για προπαραγγελία

Με 0-100 σε 8,2δ. «χτυπάει» μέχρι και τα γρηγορότερα 400αρια

Ήδη με την εμφάνιση του Μ310, η Zontes είχε κάνει ισχυρή τοποθέτηση στα scooter επιδόσεων, καθώς ο κινητήρας των 310κ.εκ. ήταν όχι μόνο ο δυνατότερος της κατηγορίας του αλλά  επάξια μεγαλύτερα σε κυβισμό scooter. Το D350 συνεχίζει στο ίδιο δρόμο που χάραξε ο προκάτοχος του, προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη ισχύ και καλύτερες επιδόσεις. Ο μονοκύλινδρος υγρόψυκτος έφτασε τα 349κ.εκ και αποδίδει 37 ίππους και 38ΝΜ μέγιστη ροπή, με νορμάλ κατανάλωση στα 4,2λ./100χλμ. Τα νούμερα αυτά του χαρίζουν την πρωτοκαθεδρία όχι μόνο στα scooter της κατηγορίας  αλλά και απέναντι σε μεγαλύτερα, με τις επιδόσεις του να «χτυπάνε» στα ίσια τα πιο γρήγορα μονοκύλινδρα scooter της αγοράς ανεξαρτήτων κυβικών.  Χρειάζεται μόλις 2,7 για το 0-50, 5,2 για το 50-100 και 8,2δ. για το 0-100χλμ./ώρα. που σύμφωνα με τις μετρήσεις μας το φέρνουν ανάμεσα στα πιο γρήγορα scooter της αγοράς μέχρι 400κ.εκ.
 

Ο πλουσιότερος εξοπλισμός της κατηγορίας με Traction, φρένα J.Juan και 2 Riding modes

Η Zontes μας έχει συνηθίσει σε πλήρως εξοπλισμένα μοντέλα και με το D350 ξεπερνάει τις προσδοκίες, προσφέροντας στην ουσία οτιδήποτε μπορεί και πρέπει να περιλαμβάνει ένα scooter της κατηγορίας του. Έτσι εκτός από την keyless εκκίνηση, την TFT οθόνη με δυνατότητα συνδεσιμότητας με Smartphone και πλοηγό τον Full Led φωτισμό και την ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα, το D350 εξοπλίζεται με δύο Power Modes, E για πιο οικονομική οδήγηση και S με πιο δυναμική απόκριση, καθώς και αισθητήρες ελέγχου της πίεσης και της θερμοκρασίας των ελαστικών σπάνιο χαρακτηριστικό για την κατηγορία του και όχι μόνο. Το D350 επενδύει στην ασφάλεια του αναβάτη με σύστημα Traction Control και φρένα J.Juan (θυγατρική της Brembo), χαρακτηριστικά που είναι ιδιαίτερα χρήσιμα σε ένα scooter επιδόσεων.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με 4.795 είναι το φθηνότερο 350αρι, πιο προσιτό ακόμα και από 300αρια

Τόσες δυνατότητες συνήθως πληρώνονται ακριβά, όμως η Zontes παραμένοντας πιστή στη φιλοσοφία της να προσφέρει πολλά ζητώντας λίγα, έχει χαρίσει μια πολύ χαμηλή τιμή στο D350, την χαμηλότερη της αγοράς στην κατηγορία του. Τα 4.795 ευρώ είναι μάλιστα άμεσα συγκρίσιμα με τα περισσότερα 300αρια που κυκλοφορούν και το τοποθετούν στο κάδρο των πιο προσιτών επιλογών στα μεσαία scooter.  
 

Αξιοπιστία που σε σπρώχνει για προπαραγγελία

Η Zontes έχει αποδείξει την αξία της σε θέματα αξιοπιστίας με εκατοντάδες ευχαριστημένους κατόχους, ενώ με το Μ310 μπήκε στα παπούτσια όσων έψαχναν ένα scooter επιδόσεων, πλήρως εξοπλισμένο και με καλή τιμή. Οι ικανοποιημένοι κάτοχοι Zontes που θέλουν να ανέβουν κατηγορία, στρέφονται ήδη προς το D350, αναβαθμίζοντας ταυτόχρονα και τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, αγοράζοντας ένα scooter που κουβαλάει τα ίδια προτερήματα αλλά σε μεγαλύτερο βαθμό. Αυτό είναι κάτι που αποτυπώθηκε και στην πρόσφατη έκθεση μοτοσυκλέτας, με το D350 να συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον τόσο των κατόχων Zontes αλλά και γενικότερα του κοινού που αναζητεί ένα scooter πρακτικό, οικονομικό και με πολύ γκάζι. Μάλιστα οι πληροφορίες που έχουμε από την εταιρεία είναι ότι όποιος θέλει να το αποκτήσει πρέπει να βιαστεί, καθώς οι παραγγελίες για τις επόμενες παραλαβές πέφτουν βροχή.