net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ε αφού δεν ξεκόλλησε η κάμερα να έρθει ιπτάμενη στη μάπα του Gadson, μια χαρά πήγε η βιντεοσκόπηση.

350 χλμ/ώρα με υβριδικό Ninja H2

Δείτε τον Αμερικανό σπεσιαλίστα αναβάτη αγώνων Dragster Rickey Gadson, καβάλα σε ένα φτιαγμένο, υβριδικό H2, την ώρα που περνάει τα 350 χλμ/ώρα, κατά τη διάρκεια δοκιμών σε πίστα Dragster.

 
Εντυπωσιακή είναι η γωνία λήψης από την onboard κάμερα που βρίσκεται μπροστά από τον αναβάτη, επιτρέποντας μας να δούμε με πόση δυσκολία κρατιέται πάνω στη μοτοσικλέτα σε αυτά τα χιλιόμετρα. Σημειώστε πως το γύρισμα είναι παλιό... από δοκιμές του 2014, όμως το βίντεο είδε πριν λίγο μόλις καιρό τα φώτα της δημοσιότητας. Επίσης, μπορεί στους τίτλους να αναφέρεται η μοτοσικλέτα ως H2, όμως η μοτοσικλέτα του Gadson στην πραγματικότητα αποτελεί υβρίδιο μεταξύ H2 και H2R, με κινητήρα H2, εξατμίσεις H2R, άλλο γρανάζωμα, διαφορετική ρύθμιση μείγματος -πολύ πιο φτωχό- και διαφορετική ρύθμιση εγκεφάλου, κοντά σε εκείνη του H2R. Ο Gadson αναφέρει πως έτσι η μοτοσικλέτα βγάζει... 292 άλογα στον τροχό! Επίσης διαθέτει μακρύ ψαλίδι, carbon πίσω τροχό και αρκετά ακόμη καλούδια για dragster.
Δείτε εδώ την προσπάθεια του Gadson και από άλλη Onboard κάμερα.



Από τις δοκιμές αλιεύσαμε και το παρακάτω βίντεο -που επίσης ανέβηκε στο ίντερνετ πολύ αργότερα-, με τον Gadson να σημειώνει χρόνο λίγο πάνω από τα 8 δευτερόλεπτα (8.21) στο 400άρι. Σημειώστε πως σε όλα σχεδόν τα βίντεο, ο συμπλέκτης του H2 ακούγεται καθαρά να πατινάρει.

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ