Πιο «έξυπνη» και πιο δυνατή για το 2019

Θα έχει τις δαγκάνες Stylema της Brembo

228 άλογα για τη νέα Kawasaki H2

Σημαντικά βελτιωμένη και δυνατότερη θα έρθει η Kawasaki H2 την επόμενη χρονιά. Διαβάστε τι αλλαγές θα έχει…

KAWASAKI: Δείτε όλα νέα μοντέλα του 2024 στο νέο ελληνικό website!

Έκανε την εμφάνισή της το 2015 και έφερε την επανάσταση στον χώρο της μοτοσυκλέτας χάρη στον υπερτροφοδότη και τις επιδόσεις της. Την επόμενη χρονιά ανανεώνεται και γίνεται πιο «έξυπνη» και πιο δυνατή, ενώ θα φρενάρει ακόμα καλύτερα.

Η αύξηση της ιπποδύναμης είναι πολύ μεγάλη, αφού από τους 197 ίππους, θα φτάσει τους 228. Η Kawasaki δεν έχει αποκαλύψει τις αλλαγές που έγιναν προκειμένου να φτάσουμε σε αυτά τα νούμερα, αλλά μάλλον δεν θα ήταν δύσκολο, αν σκεφτούμε τη βελτίωση που μπορεί να γίνει στον κινητήρα του υπάρχοντος μοντέλου μόνο με επαναπρογραμματισμό του εγκεφάλου. Η εταιρεία φαίνεται να χρησιμοποίησε εξαρτήματα από την Η2 SX προκειμένου να πετύχει μεγαλύτερη αξιοπιστία, ενώ νέο θα είναι το φιλτροκούτι, το φίλτρο αέρα και η ECU.



Επίσης, θα είναι εφοδιασμένη με τις δαγκάνες Stylema της Brembo που είδαμε για πρώτη φορά φέτος στην Panigale V4. Είναι οι ελαφρύτερες και πιο στιβαρές δαγκάνες που υπάρχουν στην αγορά προσφέροντας κορυφαία δύναμη, κάτι απαραίτητο αν σκεφτούμε ότι η μοτοσυκλέτα ζυγίζει 260 κιλά. Το αμορτισέρ ΤΤΧ36 της Ohlins παραμένει και η μοτοσυκλέτα θα πατάει σε ελαστικά Bridgstone RS11. Ακόμα, θα είναι εξοπλισμένη με μια έγχρωμη TFT οθόνη εμπνευσμένη από αυτή της Η2 SX, η οποία θα συνδέεται με το smartphone του αναβάτη.

Τέλος, μια ακόμα καινοτομία αφορά στη βαφή της, που θα μπορεί να «επιδιορθώνει» μόνη της μικρές γρατζουνιές. Η τεχνολογία αυτή χρησιμοποιείται ήδη σε κάποια αυτοκίνητα και χρησιμοποιεί ειδικό πολυμερές, το οποίο «λιώνει» κάτω από τον καυτό ήλιο και καλύπτει τις ατέλειες. Η Kawasaki ισχυρίζεται ότι «δουλεύει» γρηγορότερα και πιο αποτελεσματικά από άλλες βαφές.

Περιμένουμε εκτός από την βασική να υπάρχει και μια ακριβότερη έκδοση που θα κάνει εκτεταμένη χρήση ανθρακονημάτων. Για τιμές και διαθεσιμότητα, μείνετε συντονισμένοι.