Βίντεο με τον ήχο του νέου 1290 Super Duke R του 2024

Βίντεο με τον ήχο του νέου 1290 Super Duke R του 2024

Δύο μοντέλα τεστ "πιάστηκαν" από το φακό, πλήρως ακαμουφλάριστα. Συνήθως, όταν τα καλύμματα φεύγουν τελείως η ημερομηνία κυκλοφορίας είναι κοντά. Πότε θα έρθει ο νέος "Αρχιδούκας";

KTM: 390 DUKE 2024 Αποκτήστε το στο δίκτυο ΚΤΜ


Μια νέα ΚΤΜ 1290 Super Duke R είχε ήδη εμφανιστεί τον Οκτώβριο του 2022 σε κατασκοπικές φωτογραφίες. Τώρα, τον Ιούλιο του 2023, έχουμε και το πρώτο βίντεο με τη μοτοσυκλέτα, οπότε μπορούμε να ακούσουμε και κάτι πολύ βασικό. Τον ήχο της.



Ο νέος «Υπερδούκας» δεν ήταν καθόλου καμουφλαρισμένος, επιτρέποντάς μας να πάρουμε μια πολύ καλή εικόνα του μοντέλου. Αλλαγές βλέπουμε στο μπροστινό φωτιστικό σώμα, αλλαγές που θυμίζουν μια άλλη νέα μοτοσυκλέτα της ΚΤΜ, που εμφανίστηκε και αυτή σε κατασκοπικές φωτογραφίες λίγες εβδομάδες πριν. Φαίνεται ότι ο Kiska έχει αλλάξει σελίδα από τη σχεδίαση των 2 προβολέων με χώρισμα στη μέση και ότι πλέον ακολουθεί αυτό το «πενταγωνικό» σχήμα, που περικλείει μέσα του 2 προβολείς LED.



Το  πλαίσιο, το μονόμπρατσο ψαλίδι, οι τροχοί και τα φρένα της Brembo φαίνονται ίδια με την προηγούμενη έκδοση.

Οι μοτοσυκλέτες του τεστ φαίνεται ότι χρησιμοποιήθηκαν για να γίνουν κάποιες τελικές ρυθμίσεις στις αναρτήσεις (καθώς βλέπουμε καλώδια και αισθητήρες στο αντεστραμμένο πιρούνι), καθώς και στον κινητήρα [μετρητές οξυγόνου (lambda sensors) στην εξάτμιση].



Σε κάθε περίπτωση, όταν μια μοτοσυκλέτα κυκλοφορεί ακαμουφλάριστη σε τέτοιο βαθμό σημαίνει ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν είναι πολύ μακριά. Δεν ξέρουμε ακόμα αν κάτι θα αλλάξει στα χαρακτηριστικά του Super Duke, που αυτή τη στιγμή με τον V2 LC8 κινητήρα του αποδίδει 180 ίππους και 140 Nm ροπής. Είδαμε μόνο το νέο πρόσωπο και τώρα, χάρη στους συναδέλφους του Motorrad, μπορούμε να ακούσουμε και τον ήχο του Super Duke του 2024.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>