SYM Jet 14 125: Με επίπεδο πάτωμα και κατανάλωση 2,4λ / 100χλμ.

SYM Jet 14 125: Με επίπεδο πάτωμα και κατανάλωση 2,4λ / 100χλμ.

Με σύγχρονη σχεδίαση, χαμηλή κατανάλωση, πρακτικότητα και εξαιρετική ευελιξία, το SYM Jet 14 125 θα κάνει κάθε μετακίνηση απλή υπόθεση.

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

Το Jet 14 ανανεώθηκε πρόσφατα τόσο σε επίπεδο εμφάνισης, όσο και μηχανολογικά και μπαίνει δυναμικά σε μια πολύ απαιτητική κατηγορία. Η αρχή γίνεται με τους νέους διπλούς LED προβολείς και τα αιχμηρής σχεδίασης LED DRL που εκτείνονται σαν φρύδια πάνω από τους προβολείς και καταλήγουν σε σχήμα μπούμεραγκ στο κάτω τμήμα της μάσκας προσδίδοντας ένα άγριο βλέμμα στο Jet 14.
Σημαντική βελτίωση έχουμε στο κομμάτι του κινητήρα, καθώς το σύνολο των 125 κυβικών έχει κατά 10% μεγαλύτερη ιπποδύναμη και κατά 12% μέγιστη ροπή, αποδίδοντας πλέον 11,5 ίππους στις  8500 σ.α.λ. και 10.3 Nm ροπής στις  6500 σ.α.λ. αντίστοιχα. Παρά την αύξηση των επιδόσεων, η κατανάλωση είναι μειωμένη κατά 4% και κυμαίνεται στα 2.4 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ο 18 λίτρων αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα προσφέρει τη δυνατότητα τοποθέτησης ενός full face κράνους, ενώ στο εσωτερικό της ποδιάς υπάρχει ένας επιπλέον κλειστός αποθηκευτικός χώρος με θύρα ταχυφόρτισης USB 2.0 για smartphone. Ο διαθέσιμος αναδιπλούμενος γάντζος επιτρέπει την εύκολη μεταφορά τσάντας, ενώ το μεγάλο επίπεδο δάπεδο εξασφαλίζει την πρακτική αποβίβαση / επιβίβαση στο scooter και την εύκολη μεταφορά αντικείμενων.
Στην άνεση των αναβατών, εκτός από την ευρύχωρη σέλα μήκους 855mm και πλάτους 365mm της σειράς Jet 14, συμβάλουν και οι τροχοί των 14 ιντσών οι όποιοι προσφέρουν την ιδανική τομή άνεσης και ευελιξίας. Οι αναρτήσεις αποτελούνται από ένα τηλεσκοπικό πιρούνι διαδρομής 100mm εμπρός και μονό ρυθμιζόμενο αμορτισέρ. Στο τομέα της πέδησης έχουμε μεγάλο δίσκο 260mm με διπίστονη δαγκάνα εμπρός και ταμπούρο 130mm πίσω, με σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS.

SYM Jet 14 125

  • Με κατανάλωση 2,4 λίτρα στα 100, άσε τους άλλους να αγχώνονται για την τιμή της βενζίνης.
  • 18 λίτρα χώρος κάτω από τη σέλα, ντουλαπάκι στην ποδιά και επίπεδο πάτωμα για να μεταφέρεις τα πάντα.
  • Τροχοί 14 ιντσών και συνδυασμένη πέδηση, για άνεση και ασφάλεια.
Εσύ εκτός από χαμηλή κατανάλωση, τι άλλο ζητάς από το καθημερινό σου όχημα;