net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ακόμη και εκτός συναγωνισμού, το H2R θα είναι ένα θέαμα στο Isle of Man.

Ο κομπρέσορας δίνει έναν χαρακτηριστικό ήχο στη μοτοσικλέτα, ό,τι πρέπει για τους δρόμους του Νησιού.

O James Hillier είναι έμπειρος αγωνιζόμενος στο ΤΤ.

Αν το ZX-10R πετάει έτσι, φανταστείτε το H2R τέρμα γκάζι στο ίδιο σημείο. Ευτυχώς έχει φτερά!

To Kawasaki H2R στο Isle of Man

Ένα διαφορετικό ουρλιαχτό θα γεμίσει τον ουρανό του ΤΤ φέτος. Στην παρέλαση των αστεριών που παραδοσιακά κοσμεί κάθε χρόνο το Isle of Man ΤΤ το Kawasaki H2R θα κάνει έναν γύρο επίδειξης στα χέρια του James Hillier.

 
Ο έμπειρος αναβάτης της Quattro Plant Kawasaki θα είναι το τυχερός που θα γεμίσει τους δρόμους του Νησιού με τον απαράμιλλο ήχο του υπερσυμπιεστή του H2R, έστω κι αν αυτό θα το κάνει μόνο για τις ανάγκες του "Monster Energy parade lap", δηλαδή ενός γύρου επίδειξης και όχι σε αγωνιστικό ρυθμό.



O 30χρονος είναι τακτικός συμμετέχων στο Isle of Man TT από το 2008 και τα τελευταία χρόνια με την Kawasaki έχει σταθερούς τερματισμούς σε όλες τις κατηγορίες που συμμετέχει. Έχοντας και φέτος συμμετοχές σε αρκετές κατηγορίες στο βαρύ του πρόγραμμα, θα πρέπει να βρει λίγο χρόνο και για τον ένα γύρο επίδειξης παρέα με τους αστέρες των WSBK που φέτος θα είναι οι υψηλοί καλεσμένοι του ΤΤ.

Ο ίδιος βέβαια δεν το βλέπει και πολύ ως αγγαρεία. Απεναντίας, "είδα την έκδοση δρόμου Ninja H2 στην έδρα της ομάδας μου και είναι το κάτι άλλο. Δε βλέπω την ώρα να ακούσω τον ήχο του H2R να αντηχεί στο πρώτο μέρος της διαδρομή και μετά να το αμολήσω στο βουνό. Θα είναι τεράστια εμπειρία!"

Ατυχώς εδώ και αρκετά χρόνια οι υπερσυμπιεστές, όπως και τα τούρμπο, δεν επιτρέπονται να τρέξουν στο Isle of Man TT, έτσι κάποιες μοναδικές κατασκευές όπως το H2R δε μπορούν παρά να περιοριστούν σε παρελάσεις και ρόλο εκθέματος. 

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ