net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

O κινητήρας του SYM Maxsym 400i διαθέτει διάρκεια στην απόδοσή του, ακόμη και κοντά στην τελική ταχύτητα των 155 χλμ./ώρα.

Αρκετά σβέλτο παρουσιάζεται σε δρόμο με στροφές το Honda CBR με συμβατικό πηρούνι να παρέχει άριστη πληροφόρηση στον αναβάτη.

Το Kawasaki KLX250 είναι ένα μοντέλο που θα καλύψει και με το παραπάνω την ανάγκη του μέσου αναβάτη για καθημερινή μετακίνηση.

Scooter, street, οn-οff έως 5.000 ευρώ!

Επιλέγουμε και σας προτείνουμε τρείς λύσεις εντελώς διαφορετικού χαρακτήρα με γνώμονα το χαμηλό κόστος κτήσης που σε καμία περίπτωση δεν ξεπερνά τα 5.000 ευρώ.

 
Το ψυχολογικό όριο των 5.000 ευρώ όταν πρόκειται για το καινούργιο μας δίκυκλο είναι ίσως ο πιο σημαντικός παράγοντας στην επιλογή του. Ανεξαρτήτως κατηγορίας, κακά τα ψέματα θέλουμε η μοτοσικλέτα που θα επιλέξουμε να είναι η καλύτερη στο είδος της. Είτε πρόκειται για Street, είτε για ένα ευέλικτο On-Off είτε ακόμη και για ένα πρακτικό και άνετο scooter δύσκολα θα συμβιβαστούμε με κάτι λιγότερο από το τέλειο!

Ακριβώς εδώ έρχονται να κολλήσουν με τον καλύτερο τρόπο τα Kawasaki KLX250, Honda CBR250R και το SYM Maxsym 400i, αφού το πρώτο κινείται με ιδιαίτερη άνεση τόσο εντός όσο και εκτός πόλης, το δεύτερο καταπίνει τις αποστάσεις στην εθνική σαν μεγάλη μηχανή ενώ στην πόλη συμπεριφέρεται σαν ένα ευέλικτο παπί, και το τρίτο μπορεί να κινείται εντός των τειχών όσο ξεκούραστα μπορεί να σας ταξιδέψει και έξω από την πόλη με συνεπιβάτη και αποσκευές.

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ