net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το KLX250 είναι ένα μοντέλο που θα καλύψει και με το παραπάνω την ανάγκη του μέσου αναβάτη για καθημερινή μετακίνηση.

Το KLX είναι σίγουρα μία μοτοσικλέτα, με την οποία ο αναβάτης της θα περάσει μπόλικη ώρα στο χώμα.

Ο μονοκύλινδρος κινητήρας των 250 κ.εκ. αποδίδει την απαραίτητη ισχύ για να κινηθείτε σβέλτα στην πόλη και στο χώμα, χωρίς να καταναλώνει πολύ.

Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες είναι συγκεντρωμένες σε μία μακρόστενη ψηφιακή οθόνη.

Η σέλα, παρά το σχετικά μεγάλο ύψος των 890 χλστ., επιτρέπει στα πόδια να πατούν κάτω με ασφάλεια λόγω του μικρού πλάτους και των μαλακών αναρτήσεων.

Kawasaki KLX 250S (2009)

Δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που η Kawasaki παρουσίασε το KLX. Σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα όμως, το ιαπωνικό μοντέλο έχει καταφέρει να αποδείξει και με το παραπάνω τον απόλυτα χρηστικό του χαρακτήρα και να συνεχίσει επάξια την παράδοση της ιαπωνικής εταιρίας στη δημιουργία μικρών και χρηστικών on-off. Αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή για αυτόν που ψάχνει μια μικρή μοτοσικλέτα που μπορεί να τα συνδυάσει όλα και να κινηθεί ικανοποιητικά σε κάθε είδους τερέν.

Αισθητική
Το μοντέλο της Kawasaki είναι σύγχρονο, ελκυστικό και συνάμα διακριτικό σε εμφάνιση. Οι διαστάσεις του κυμαίνονται στα όρια της κατηγορίας και αυτό σημαίνει ότι το παράστημα δεν του λείπει, οπότε ούτε η ψυχολογία του αναβάτη του θα δεχτεί κάποιο πλήγμα στην "αναμέτρηση" στα φανάρια. Στο κλασικό lime green χρώμα της Kawasaki καταφέρνει να δείχνει ακόμη πιο νεανικό και μοντέρνο.

Εργονομία
Το μικρό σε κυβισμό on-off είναι μία φυσιολογική μοτοσικλέτα από άποψη διαστάσεων. Το ύψος της σέλας δεν θα ενοχλήσει τους μικρόσωμους αναβάτες και θα τους αφήσει να πατήσουν με ασφάλεια στο έδαφος. Σε αυτό συνεισφέρει κα το πλάτος της μοτοσικλέτας που είναι μικρό, στα μέτρα της κατηγορίας. Το τιμόνι δεν ανοίγει πολύ τα χέρια και βρίσκεται σε καλό ύψος για καθημερινή κίνηση στην πόλη. Ο συνεπιβάτης θα βρει επίσης αρκετό χώρο πάνω στη σέλα για να βολευτεί. Στον τομέα της ποιότητας το μοντέλο της Kawasaki κινείται σε υψηλά επίπεδα με τις μεταλλικές αλλά και τις πλαστικές επιφάνειες του να έχουν προσεχθεί ιδιαίτερα όσον αφορά το φινίρισμα και τη βαφή τους.

Στο δρόμο
Η συμπεριφορά του στην άσφαλτο είναι άκρως φιλική για τον αρχάριο αναβάτη και πολύ διασκεδαστική για τους πιο έμπειρους, οι οποίοι θα επιδοθούν σε κάθε είδους…ταρζανιά στη σέλα του! Μέσα στην πόλη θα κινηθεί ταχύτατα με τους τροχούς του να βρίσκουν πρόσφυση ακόμη και σε επιφάνειες με πολύ χαμηλό συντελεστή τριβής. Το χαμηλό του βάρος και η ζωηρή απόδοση του κινητήρα στο χαμηλό και μεσαίο φάσμα λειτουργίας, θα βοηθήσουν τον αναβάτη να κινηθεί σβέλτα και με ασφάλεια και στο χώμα, όπου το KLX τιμά και με το παραπάνω το συνθετικό "Off" του χαρακτήρα του. Θα καταφέρει να περάσει σχεδόν από παντού, χωρίς να κουράσει αυτόν που βρίσκεται στη σέλα του χάρη στη μαλακή ρύθμιση των αναρτήσεών του, ενώ δεν θα πει όχι ούτε στα παιχνίδια αρκεί να μη φτάσετε σε ακρότητες.

Συμπέρασμα
Το KLX250 είναι ένα μοντέλο που θα καλύψει και με το παραπάνω την ανάγκη του μέσου αναβάτη για καθημερινή μετακίνηση. Αποτελεί μία από τις καλύτερες επιλογές για εκείνους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στους δύο τροχούς εξαιτίας του φιλικού του χαρακτήρα. Η συμπεριφορά του στην άσφαλτο είναι ευχάριστη και παιχνιδιάρικη, ενώ στο χώμα αποδεικνύεται ένας πιστός φίλος που θα φέρει τον αναβάτη του πιο κοντά στη φύση και μάλιστα με απόλυτη ασφάλεια.

Κινητήρας: 4Τ, 1Κ, Υ/Ψ, 4Β
Χωρητικότητα: 249 κ.εκ.
Ισχύς: 22/7.500 (ίπποι/σ.α.λ.)
Ροπή: 2,1/7.000 (kg-m/σ.α.λ.)
Βάρος: 138 κιλά
Τιμή: 4.890 ευρώ για την έκδοση του 2009 (σε περιορισμένο αριθμό).

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ