Δείτε τη νέα ταινία της Honda και κερδίστε ένα ταξίδι στο Isle Of Man TT για το 2012

Διαγωνισμός Honda & Odeon

H Honda και η Odeon δίνουν την ευκαιρία στους θεατές να κερδίσουν ένα μοναδικό VIP ταξίδι στο Isle Of Man, καθώς και πολλά ακόμη δώρα. Εσείς απλά πρέπει να δείτε προσεκτικά τη νέα ταινία, να απαντήσετε σωστά στις αντίστοιχες ερωτήσεις, και να μπείτε στην κλήρωση.

 
Όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή για το διαγωνισμό, θα πρέπει να κάνουν like στη σελίδα της ταινίας στο Facebook: www.facebook.com/tt3dgreece.

Οι νικητές του διαγωνισμού θα κερδίσουν:
1. Ένα ταξίδι στο Isle Of Man TT 2012 (VIP GUEST)
2. 3 μπουφάν της Honda
3. 10 εκπτωτικά κουπόνια αξίας 500 ευρώ, για αγορά μιας μοτοσικλέτας CBR 1000RR Fireblade (πλέον ισχυόντων προσφορών μέχρι την 31/12/2011)
4. Συλλεκτικές αφίσες της ταινίας

Η ταινία θα βρίσκεται στους κινηματογράφους από τις 22 Σεπτεμβρίου

Η ιστορία της Honda στο Isle Of Man
Το 1959 η Honda αποφάσισε να συμμετάσχει για πρώτη φορά στον πιο δύσκολο και διάσημο αγώνα εκείνης της εποχής, που δεν ήταν άλλος από το ΤΤ στο Isle Of Man. Εκείνη την εποχή, μια μικρή και σχεδόν άγνωστη εταιρεία αγωνίστηκε ενάντια στου Ευρωπαϊκούς κολοσσούς της εποχής, και κατάφερε να διακριθεί αποδεικνύοντας ότι είναι αξιόπιστη και ανθεκτική, στις καταπονήσεις των ακραίων συνθηκών του δύσκολου αγώνα.
Δύο χρόνια αργότερα, τον Ιούνιο του 1961 η αγωνιστική δικύλινδρη Honda RC142 των 125 κ.εκ. με οδηγό τον Mike Hailwood κέρδισε το πρώτο ΤΤ καθηλώνοντας τους πάντες.
Τα βλέμματα όλων τότε στράφηκαν στον μηχανικό και ιδρυτή της Soichiro Honda, έναν μικρόσωμο Ιάπωνα που έμελλε να αλλάξει την παγκόσμια ιστορία της μοτοσικλέτας. Οι νίκες συνεχίστηκαν και τα επόμενα χρόνια οι αγωνιστικές μοτοσικλέτες Honda κυριαρχούσαν σε όλους τους τύπους αγώνων, κατακτώντας τίτλους σε όλες τις κατηγορίες. Εδώ πρέπει να θυμίσουμε ότι το Isle Of Man είναι ένα ανεξάρτητο κρατίδιο, με αυτόνομη κυβέρνηση, και δικό του νόμισμα που υπάγεται στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η ταινία
Τον παραπάνω μύθο ανέλαβε να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη η Odeon παρουσιάζοντας μια συγκλονιστική ταινία αφιερωμένη στον δυσκολότερο και πιο επικίνδυνο αγώνα ταχύτητας του κόσμου. Η ταινία «ΤΤ 3D: Αδρεναλίνη στο κόκκινο», είναι μια μοναδική παραγωγή με σκηνές από πραγματικούς αγώνες, και ήρωες τους αληθινούς οδηγούς αγώνων. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Ρίτσαρντ Ντε Αραγκές, ενώ το ντοκιμαντέρ είναι ένα από τα πρώτα που γυρίστηκε εξολοκλήρου με τεχνολογία 3D.

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ