Η σέλα ξεχειλίζει άνεση και πολυτέλεια και θυμίζει προεδρική σουίτα. Ο συνεπιβάτης θα ακολουθήσει χωρίς δισταγμό σε οποιαδήποτε διαδρομή.

Μέσω των διακοπτών, ο αναβάτης έχει πρόσβαση σε μια σειρά από δυνατότητες και ευκολίες, όπως η ρύθμιση της ζελατίνας και του radio mp3.

Μέσω των διακοπτών, ο αναβάτης έχει πρόσβαση σε μια σειρά από δυνατότητες και ευκολίες, όπως η ρύθμιση της ζελατίνας και του radio mp3.

Aνεση – Εργονομία: Τι άλλο να ζητήσεις;

Οδηγώντας το Κ 1600 GTL, ο αναβάτης θα αισθανθεί πως βρίσκεται στο σαλόνι του σπιτιού του. Ο προσφερόμενος εξοπλισμός είναι ότι καλύτερο μπορεί να συναντήσει κάποιος στο χώρο των δύο τροχών. Η δερμάτινη σέλα με το πλούσιο αφρώδες υλικό, μοιάζει με προεδρική σουίτα και θα κρατήσει τον αναβάτη ξεκούραστο για πολλά χιλιόμετρα. Ο συνοδηγός θα το ευχαριστηθεί περισσότερο, καθώς εκτός από τις μεγάλες χειρολαβές, στηρίζεται στη δερμάτινη ξεκούραστη πλάτη. Η άνεση στο μεγαλείο της! Η ζελατίνα είναι ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη μέσω των χειριστηρίων και προστατεύει επαρκώς, ακόμα και σε δυνατό άνεμο. 

Οι προσαρμοζόμενοι προβολείς φωτίζουν άριστα το δρόμο στις στροφές, καθώς ρυθμίζουν κατάλληλα το φως στη βέλτιστη γωνία του δρόμου ακόμα και κατά την κλίση της μοτοσικλέτας στις στροφές. Για τον αναβάτη, αυτό συνεπάγεται μια τεράστια αύξηση της ενεργητικής οδηγικής ασφάλειας, ιδιαίτερα στις στροφές τη νύχτα. Στο νέο μοντέλο, οι χειρολαβές ήρθαν πιο πίσω και τα ποδοστήρια χαμήλωσαν, για πιο άνετη οδήγηση. Για τη διασκέδαση του αναβάτη, διατίθεται ένα radio mp3 player με ηχεία, που παίζει δυνατά ακόμα και στα 160 χιλιόμετρα..Cool! Θερμαινόμενες χειρολαβές και θερμαινόμενη σέλα με ξεχωριστή λειτουργία για οδηγό και συνεπιβάτη, δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν. Πολύ πρακτικό είναι το κεντρικό κλείδωμα, που ασφαλίζει τα δύο πλαϊνά ντουλαπάκια αποθήκευσης, εκεί που υπάρχει και υποδοχή για USB και τις τρεις βαλίτσες, οι οποίες είναι ικανές να μεταφέρουν ολόκληρο το νοικοκυριό σας. O κατάλογος εξοπλισμού συνεχίζεται με keyless σύστημα για εκκίνηση του κινητήρα χωρίς κλειδί, Hill Assist για ευκολότερες εκκινήσεις σε ανηφορικές διαδρομές και τους δύο εκτροπείς αέρα που βρίσκονται στο πλάγιο μέρος της μάσκας και ανοίγουν, παίζοντας το ρόλο του air condition, αφού διοχετεύουν αέρα στον αναβάτη.

Τα όργανα ελέγχου αποτελούνται από αναλογικό ταχύμετρο και στροφόμετρο και μια ενδιάμεση ψηφιακή οθόνη που απεικονίζει πληροφορίες για τα mode του κινητήρα και της ανάρτησης, ολικό και μερικό χιλιομετρητή, ένδειξη θερμοκρασίας κινητήρα και στάθμης καυσίμου, ένδειξη πίεσης ελαστικών και ένα σωρό άλλες πληροφορίες που εναλλάσσονται μέσω του μενού επιλογών.