Τα Led φωτιστικά σώματα κυριαρχούν παντού τόσο στο μπροστινό όσο και στο πίσω μέρος. Μαζί με τα ξεχωριστά προβολάκια κάνουν κυριολεκτικά τη νύχτα μέρα.

Τα Led φωτιστικά σώματα κυριαρχούν παντού τόσο στο μπροστινό όσο και στο πίσω μέρος. Μαζί με τα ξεχωριστά προβολάκια κάνουν κυριολεκτικά τη νύχτα μέρα.

Η ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα προσαρμόζεται πανεύκολα προσφέροντας ταυτόχρονα μεγάλη προστασία από τον αέρα.

Η εξάτμιση της Arrow εκτός από το να προσθέτει πόντους στην εμφάνιση και να αφαιρεί βάρος, κάνει τον τρικύλινδρο κινητήρα να ακούγεται ακόμα πιο βαθύς χωρίς να ενοχλεί τον οδηγό ή τους γείτονες.

Σχεδίαση- Ποιότητα Κατασκευής

Είναι Brutal και το φωνάζει από μακριά, με επιβλητική όψη που τονίζεται από τον μεγάλο όγκο, το γυμνό μέταλλο και τα αιχμηρά πλαστικά. Στο μπροστινό μέρος κεντρικό ρόλο κατέχουν το ρύγχος και οι διπλοί Led προβολείς, οι οποίοι εκτός από φώτα ημέρας DRL, φιλοξενούν βοηθητική δέσμη που ανάβει αυτόματα, φωτίζοντας ανάλογα την είσοδο κάθε στροφής. Το αιχμηρό μοτίβο συνεχίζεται και στο 20 λίτρο ρεζερβουάρ αφήνοντας γυμνή την υπόλοιπη μοτοσυκλέτα, κάτι που επιτρέπει να φανεί η σχεδίαση αλλά και η ποιότητα των μηχανικών και δομικών μερών της. 


Όπως κάθε Adventure μοτοσυκλέτα που σέβεται τον εαυτό της, έτσι και η Tiger διαθέτει
λεπτομέρειες που τονίζουν ακόμα περισσότερο τον χαρακτήρα της όπως οι χούφτες, η ποδιά, τα προβολάκια, τα κάγκελα και οι ακτινωτοί τροχοί (ο μπροστινός 19αρης), δίνοντας την απαραίτητη πινελιά ώστε να ταιριάζει τόσο στο φυσικό όσο και στο αστικό τοπίο. Αν στα παραπάνω προσθέσεις το μονόμπρατσο ψαλίδι που φιλοξενεί τον άξονα μετάδοσης και την εξάτμιση της Arrow που παραδοσιακά συντροφεύει τις Βρετανικές μοτοσυκλέτες τότε το σύνολο γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον. Ποιοτικά κινείται σε πολύ υψηλό επίπεδο με άριστη συναρμογή και υλικά που δείχνουν να αντέχουν στη σκληρή χρήση, χωρίς να δίνει τροφή για παράπονα ακόμα και στους πιο επικριτικούς παρατηρητές. 
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ