net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ήσυχο και πολιτισμένο μοτέρ, σε συνδυασμό με την πολύ καλή κλιμάκωση του κιβωτίου, προσφέρουν στο scooter της γαλλικής εταιρίας την απαραίτητη ζωντάνια

To Django καταφέρνει να δίνει χρώμα στις μετακινήσεις σας ακόμη και τις πιο μουντές ημέρες.

Η ποδιά του scooter της γαλλικής εταιρίας έχει χώρο που θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τους ψηλούς αναβάτες, όπως και η γενικότερη θέση οδήγησης.

Η μικρή ζελατίνα συνεισφέρει στη ρετρό αισθητική και απομακρύνει μεγάλη ποσότητα αέρα από το στήθος του αναβάτη.

Δοκιμάζουμε: Peugeot Django Evasion 125

Το Django έχει ότι χρειάζεται κανείς για να κινηθεί γρήγορα και άνετα στο κέντρο της πόλης. Πάνω από όλα όμως έχει μοναδικό ρετρό στιλ που το παντρεύει με τη χρηστικότητα και την οικονομία του σήμερα.

 

+: Σχεδίαση, ποιότητα, φιλικότητα

-: Αποθηκευτικός χώρος

Τιμή: 2.790 ευρώ (βασική έκδοση Heritage: 2.490)

Χρώματα: Πορτοκαλί, κόκκινο, μπλε, φυστικί (Διχρωμία με λευκό)

Μάλλον ζούμε σε μια από τις καλύτερες εποχές για τους φίλους του κλασικού και του ρετρό. Όλο και περισσότεροι κατασκευαστές προσθέτουν και ένα τέτοιο μοντέλο στην γκάμα τους είτε έχουμε να κάνουμε με μοτοσικλέτα, είτε με scooter, όπως στην περίπτωση του Django. Ίσως γιατί οι εταιρίες συνειδητοποιούν ότι κάποια σχέδια είναι πραγματικά αξεπέραστα και όσα χρόνια και αν περάσουν συνεχίσουν να μαγνητίζουν το δίτροχο κοινό με την ίδια ένταση. Εταιρίες όπως ο η Harley-Davidson έχουν βασίσει την εμπορική τους πορεία αποκλειστικά σε τέτοιες μοτοσικλέτες και όλοι ξέρουμε την επιτυχία που έχουν οι Αμερικάνοι σε όλο τον κόσμο. Αρκετά όμως με τις μοτοσικλέτες. Εδώ έχουμε να κάνουμε με scooter, το νέο scooter της γαλλικής εταιρίας που ονομάζεται Django. Προσπαθήστε να βγάλετε από το μυαλό σας τη διαφήμιση γνωστής αλυσίδας παιχνιδιών αλλά και την σχετικά πρόσφατη ταινία του Ταραντίνο με τον ομώνυμο χαρακτήρα, οποίος παρεμπιπτόντως έχει κάνει την εμφάνισή του σε δεκάδες spaghetti western από τα μέσα της 10ετίας του εξήντα. Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε ούτε με παιχνίδι, ούτε με φανταστικό χαρακτήρα. Έχουμε να κάνουμε με ένα scooter του 21ου αιώνα που ξεχειλίζει από στιλ και νοσταλγία, δεν μοιάζει με κανένα άλλο και καταφέρνει να ξεχωρίζει ακόμη και απέναντι στους ανταγωνιστές του. Η παλιότερη εταιρία δικύκλων στον κόσμο, η Peugeot, έχει πλέον τον δικό της εκπρόσωπο στα ρετρό scooter ο οποίος αξίζει της προσοχής σας.

 

PEUGEOT - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ