Η Royal Enfield στις Ημέρες Μοτοσυκλέτας 2017

Η Royal Enfield, το 1892 κατασκεύασε το πρώτο της εργοστάσιο κατασκευής μεσαίων και ελαφρών όπλων στο Redditch της Αγγλίας! Η εταιρεία θα παρουσιάσει τα μοντέλα της στις "Ημέρες Μοτοσυκλέτας 2017".

Ημέρες Μοτοσυκλέτας 2017

H Royal Enfield θα μοιραστεί με το μοτοσυκλετιστικό κοινό τα μυστικά της εταιρείας και θα του δώσει τη δυνατότητα να δει από κοντά παλιά και νέα μοντέλα. Παραθέτουμε με λίγα λόγια την ιστορία της αγγλικής εταιρείας.

  • Το 1901 η Royal Enfield γίνεται και εταιρεία κατασκευής μοτοσυκλετών, φτιάχνοντας το πρώτο της εργοστάσιο!
  • Το 1949 ιδρύει και δεύτερο εργοστάσιο, στο Chennai της νότιας Ινδίας, με σκοπό την κατασκευή μοτοσυκλετών για τις στρατιωτικές και αστυνομικές αρχές της Ινδίας. Το 1967 το εργοστάσιο στην Αγγλία σταματά την παραγωγή μοτοσυκλετών και η φίρμα περνά εξ ολοκλήρου στην Enfield India Limited Inc.
  • Το 1994, η Royal Enfield εξαγοράζεται από την Ινδική Eicher Motors, μεγάλη βιομηχανική εταιρία η οποία παράγει εξαρτήματα για βαριά οχήματα και αγροτικά μηχανήματα.
  • Το 2009 η Royal Enfield παρουσιάζει το νέο της μοντέλο Bullet 500 EfiC5, με νέο κινητήρα, ειδικά σχεδιασμένο για την Ευρωπαϊκή αγορά, ο οποίος πληροί πλέον όλες τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις εκπομπές ρύπων, αφού διαθέτει σύστημα τροφοδοσίας με ψεκασμό και καταλύτη.
Μετά το λανσάρισμα του νέου Bullet C5 στη διεθνή έκθεση του Μονάχου το 2009, το νέο μοντέλο παρουσιάζει μεγάλη ζήτηση τόσο στην Ευρωπαϊκή όσο και στη διεθνή αγορά, αφού συνδυάζει με απόλυτη επιτυχία την κλασική εμφάνιση με τη νέα τεχνολογία. Έτσι, για να μπορέσει να καλύψει την αυξημένη ζήτηση, το εργοστάσιο ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα προβεί στην επένδυση 14 εκατ. δολαρίων στον τομέα της παραγωγής, για να ικανοποιήσει έτσι τη ζήτηση από την παγκόσμια αγορά!

Μεγάλος χορηγός: MR.KTEO
Χορηγός επικοινωνίας: MotoΤρίτη