Η Team Korakis Repsol στο Πρωτάθλημα Ταχύτητας

Με τέσσερις αναβάτες σε δυο κατηγορίες η Team Korakis Repsol έδωσε βροντερό «παρών» στους δυο τελευταίους αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας.

Το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Οκτωβρίου έγιναν στα Μέγαρα ο 5ος και ο 6ος αγώνας με τους οποίους ολοκληρώθηκε το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας. Η Team Korakis Repsol ήταν εκεί και μάλιστα με 4 συμμετοχές σε δυο κατηγορίες. Πιο συγκεκριμένα, στην κατηγορία OPEN αγωνίστηκαν οι Γιώργος Σουρασής #84 με Suzuki GSXR750 και Στέφανος Κουρουνής #222 με Yamaha R6, ενώ στην Racing250 έλαβαν μέρος οι Βελής Είπογλου #16 με Honda RS250 και  Βασίλης Στάμου #33 με Yamaha TZ250. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη επαφή των αναβατών με τις μοτοσυκλέτες της ομάδας και τα αποτελέσματα ξεπέρασαν τις προσδοκίες. Αυτό δίνει δύναμη και ελπίδες σε όλους για τη νέα αγωνιστική χρονιά και φυσικά βελτιώνει την ποιότητα και το επίπεδο ανταγωνισμού του πρωταθλήματος.



Η συνδρομή των χορηγών της ομάδας είναι πολύτιμη και τίποτα δεν θα είχε γίνει πραγματικότητα χωρίς τη βοήθειά τους, οπότε η Team Korakis Repsol θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους:
  • Repsol
  • PETROLMAK S.A.
  • Τον κύριο Παναγιωτίδη Ιωσήφ
  • Την Εταιρεία λιπαντικών Λεβέντη Π. -  Μανίκας Α. Ο.Ε.