Honda Monkey…Yoshimura! Το λιγουρεύεστε;

Μια ψηφιακή «φαντασίωση» Ιαπωνικού περιοδικού για το πώς θα μπορούσε να είναι ένα Honda Monkey, αν λάβει την πλήρη φροντίδα της θρυλικής εταιρείας Aftermarket αξεσουάρ… Πως σας φαίνεται;

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Η Yoshimura δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αν ασχολείστε με την μοτοσυκλέτα: Πέρα από τις κορυφαίας ποιότητας εξατμίσεις, η εταιρεία κατασκευάζει και άλλα aftermarket αξεσουάρ. Όσον αφορά το Honda Monkey…επίσης δεν χρειάζονται συστάσεις! Μια από τις πιο επιτυχημένες μίνι μοτοσυκλέτες στον κόσμο με φανατικούς fans και cult status, η Honda Monkey αναβιώνει μια δίτροχη προσωπικότητα που έχει αφήσει ιστορία και προκαλεί παραμιλητό στους φίλους της βελτίωσης.

Φυσικά, οι Ιάπωνες δημοσιογράφοι του περιοδικού Young Machine δεν μπορούσαν να αφήσουν μια ευκαιρία για ψηφιακή δημιουργία, να τους διαφύγει. Στις εικόνες, βλέπετε την άποψη των illustrators για το πώς θα ήταν το Honda Monkey, αν εξοπλιζόταν με μια πλήρη σειρά αξεσουάρ της Yoshimura.

Εάν μη τι άλλο, είναι… πανέμορφο! Προσέξτε το πώς τα τελικά της Yoshimura δίνουν μια εξαιρετικά «άγρια» όψη στο πλευρό του Monkey,  ενώ είμαστε σίγουροι ότι η ηχητική πανδαισία, είναι εγγυημένη! Μάλιστα, οι δύο δημιουργίες των illustrators διαφέρουν και σε ταυτότητα, με την μία εξ αυτών να θυμίζει café racer!

Δυστυχώς όμως, αν και η Yoshimura διαθέτει αξεσουάρ για το Monkey, δεν έχει ένα πλήρες «κιτ μετατροπής» α λα Takegawa (για όσους θυμούνται). Εμείς και μόνο που βλέπουμε αυτό το μοντέλο εδώ, το θέλουμε!