net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

KTM MX Team 2017

KTM MX Team 2017

Η KTM MX Team 2017 έχει 4 επίσημους αναβάτες οι αποίοι αγωνίζονται σε διαφορετικές κατηγορίες και ανυπομονούν να ξεκινήσει το αγωνιστικό πρόγραμμα. Φυσικά ο στόχος τους είναι οι υψηλές θέσεις στο βάθρο! Διαβάστε περισσότερα για την ομάδα της ΚΤΜ!

 
Με τους τέσσερις επίσημους αναβάτες της να ταξιδεύουν από κάθε γωνία της Ελλάδας, η KTM MX Team 2017 βρέθηκε πρόσφατα σε πλήρη σύνθεση στην πίστα της Χαλκίδας την οποία η τοπική λέσχη (Α.Μ.ΛΕ.Χ) είχε φροντίσει να βρίσκεται σε ιδανική κατάσταση και συνθήκες αγώνα. Για δύο ολόκληρες μέρες, οι Γιώργος Ηλιόπουλος, Νίκος Λυρίου, Άγγελος Βογιατζής και Αντώνης Σάγμαλης προπονήθηκαν σκληρά, ρύθμισαν τις αγωνιστικές μοτοσυκλέτες ΚΤΜ τους και έδειξαν περίτρανα πως είναι “Ready to Race”.

Με μέσο όρο ηλικίας μόλις τα είκοσι έτη, η ΚΤΜ MX Team 2017 αποτελεί μία από τις πιο νεανικές ομάδες που έχουν παρουσιαστεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross τα τελευταία έτη. Έχοντας μάλιστα και δύο αθλητές κάτω των 18 ετών, είναι ξεκάθαρο πως στόχος δεν είναι μόνο οι πρόσκαιρες επιτυχίες εντός συνόρων αλλά και η επένδυση στη νέα γενιά αναβατών που θέλει να ξεπεράσει τα στενά ελληνικά γεωγραφικά όρια.

Η σύνθεση της KTM MX Team για το 2017 είναι η εξής:

#3 Γιώργος Ηλιόπουλος – KTM 450 SX-F [κατηγορία ΜΧ1]
Σε ηλικία 31 ετών, ο αναβάτης από το Αίγιο αποτελεί τον πλέον έμπειρο της ομάδας. Με πολλά χρόνια "προϋπηρεσίας" στις ελληνικές πίστες και πρωταγωνιστικό ρόλο τα τελευταία χρόνια στην μεγάλη κατηγορία ΜΧ1, ο Γιώργος με την KTM 450 SX-F είναι έτοιμος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για την κατάκτηση της κορυφής.
“Φέτος έχουμε κάνει πολύ καλή προετοιμασία. Χάρη στις ομαδικές μας προπονήσεις και την αμέριστη συμπαράσταση των μηχανικών της ΚΤΜ South East Europe, έχουμε ρυθμίσουμε άψογα τις μοτοσυκλέτες μας. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε άριστη κατάσταση και στόχος μου δεν είναι κάτι λιγότερο από την κορυφή. Φυσικά ο ανταγωνισμός θα είναι και φέτος δυνατός, αλλά ελπίζω να ολοκληρώσουμε τη χρονιά χωρίς ατυχίες ή τραυματισμούς και με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.”

#161 Νίκος Λυρίου – KTM 250 SX-F [κατηγορία ΜΧ2]
Ο 20 ετών Ροδίτης εκτός από ταχύτατος είναι και ένας από τους πιο θεαματικούς αναβάτες του Πανελληνίου Motocross. Επιστρέφοντας φέτος στην MX2 με KTM 250 SX-F ο Νίκος αναμένεται να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της κατηγορίας, πάντα εντυπωσιάζοντας το κοινό με το εξαιρετικό του στιλ οδήγησης.
Η αλλαγή κατηγορίας είναι πάντα μια έξτρα πρόκληση. Προερχόμενος από την ΜΧ1 και τις πανίσχυρες μοτοσυκλέτες των 450cc, αισθάνομαι πως φέτος έχω ένα πλεονέκτημα απέναντι στον ανταγωνισμό. Η νέα KTM 250 SX-F μου έχει δώσει το κάτι παραπάνω σε τομείς όπως τα φρένα και οι αναρτήσεις, ενώ η μεγάλη διάρκεια του κινητήρα με βοήθησε να προσαρμοστώ άμεσα στα δεδομένα της νέας κατηγορίας. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και η βοήθεια των ανθρώπων της ΚΤΜ στο στήσιμο της μοτοσυκλέτας σύμφωνα με τις προσωπικές μου απαιτήσεις. Ανυπομονώ να βρεθώ και πάλι στη ράμπα της εκκίνησης, πάντα με στόχο την άνοδο στο βάθρο σε όλους τους αγώνες.

#111 Άγγελος Βογιατζής – KTM 150 SX [κατηγορία ΜΧ2]
Μετά από μία αναγνωριστική χρονιά στην ΜΧ2 ο 16 ετών Θεσσαλονικιός είναι έτοιμος να μπει δυναμικά στις μάχες της MX2T. Έχοντας μεγάλη εμπειρία με δίχρονες μοτοσυκλέτες, ο Άγγελος επέλεξε τη νέα KTM 150 SX με στόχο την κατάκτηση του τίτλου στην κατηγορία.
Το 2016 ήταν για μένα μια καλή δοκιμασία απέναντι σε αναβάτες μεγαλύτερους σε ηλικία. Φέτος επιστρέφω με δίχρονη μοτοσυκλέτα και πιστεύω πως είμαι έτοιμος να διεκδικήσω τον τίτλο στην ΜΧ2Τ. Η νέα μου KTM 150 SX έχει εκπληκτικό κινητήρα, κάτι πολύ κρίσιμο στην κατηγορία που αγωνίζομαι. Επάνω στην σέλα της όχι μόνο δε μου λείπει τίποτα σε σχέση με την περσινή μου KTM  250 SX-F, αλλά απολαμβάνω το μικρότερο βάρος της και την ελαφρύτερη αίσθησή της.”

#192 Αντώνης Σάγμαλης – KTM 85 SX [κατηγορία 85cc]
O αναβάτης από την Θεσσαλονίκη είναι το μικρότερο σε ηλικία μέλος της “πορτοκαλί” οικογένειας. Στα μόλις 13 του έτη ο νεαρός Αντώνης έχει καταφέρει να χτίσει ένα εντυπωσιακό palmarés, με νίκες και διακρίσεις τόσο επί ελληνικού όσο και επί ευρωπαϊκού εδάφους.
“Τους τελευταίους μήνες πήρα αρκετό ύψος και αυτό με βοήθησε να βελτιώσω της οδήγησή μου. Είμαι πια στο 1,70μ. και αυτό βοηθά να χειρίζομαι άψογα την μοτοσυκλέτα. Η νέα KTM 85 SX έχει ένα σετ εκπληκτικών αναρτήσεων και κινητήρα κι αυτό σίγουρα θα με βοηθήσει να πετύχω τους φετινούς μου στόχους. Εκτός από τον τίτλο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, στόχος είναι η διάκριση και σε αγώνες του εξωτερικού. Το πλάνο μας είναι να βρεθούμε στον τελικό του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Loket της Τσεχίας. Παράλληλα θέλουμε να συμμετάσχουμε και σε δύο αγώνες του Γερμανικού Πρωταθλήματος όπου ο ανταγωνισμός είναι αρκετά υψηλός.”

Ιάσονας Μπιζιργιάννης - Team Manager KTM MX Team 2017: “Έχουμε τη χαρά να διαθέτουμε μια ομάδα νέων σε ηλικία αθλητών με μπόλικη όρεξη για δουλειά. Αυτό δίνει και σε μας έξτρα κίνητρο για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Μέσα από ομαδικές προπονήσεις όπως αυτή της Χαλκίδας, θέλουμε να συλλέξουμε όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία για τον τρόπο οδήγησης των αθλητών μας, να στήσουμε τις μοτοσυκλέτες στα μέτρα του κάθε αναβάτη και να πάρουμε το 100% των δυνατοτήτων τους. Η πολυετής εμπειρία των μηχανικών που πλαισιώνουν την ομάδα είναι πολύτιμη και η συνεισφορά τους αποδεικνύεται καθοριστική σε κάθε οδηγικό session. Σε συνδυασμό με τις κορυφαίες μοτοσυκλέτες της ΚΤΜ, πιστεύουμε πως ήδη βρισκόμαστε σε πολύ καλό σημείο. Περιμένουμε με ανυπομονησία τον πρώτο αγώνα στα Γιαννιτσά, ο οποίος θα ξεκινήσει και την φετινή μας αγωνιστική περιπέτεια.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2017 ξεκινάει στις 25-26 Φεβρουαρίου και ολοκληρώνεται το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου μετά από εφτά γύρους σε πέντε διαφορετικές πίστες.

Πρόγραμμα Αγώνων – Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross 2017
1ος Γύρος – 25/26 Φεβρουαρίου, Γιαννιτσά
2ος Γύρος – 11/12 Μαρτίου, Χαλκίδα
3ος Γύρος – 1/2 Απριλίου, Άργος
4ος Γύρος – 22/23 Απριλίου, Πτολεμαΐδα
5ος Γύρος – 6/7 Μαΐου, Χαλκίδα
6ος Γύρος – 20/21 Μαΐου, Μεγαλόπολη
7ος Γύρος – 24/25 Ιουνίου, Πτολεμαΐδα

 

 

KTM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ