Καλπάζει το TRK 702: Πρώτη μοτοσυκλέτα στην Ελλάδα

Καλπάζει το TRK 702: Πρώτη μοτοσυκλέτα στην Ελλάδα

Πρώτη μοτοσυκλέτα εκτός Α2 διπλώματος
Ανταγωνιστική τιμή και 1000 ευρώ αξίας βαλίτσες δώρο
Βελτιώθηκε ποιοτικά και αυτό φαίνεται στην Benelli
Πολύ καλό εξοπλισμό και στην χωμάτινη έκδοση

BENELLI: RCX 185 Το super παπί.

Πρώτη μοτοσυκλέτα εκτός Α2 διπλώματος

Το Benelli TRK 702 είναι μία μοτοσυκλέτα που έχει καταφέρει ήδη να αφήσει το στίγμα της στη χώρα μας, καθώς βρίσκεται στην πρώτη θέση των ταξινομήσεων μοτοσυκλετών εκτός του Α2 διπλώματος. Έχοντας ήδη ηγηθεί της σχετικής λίστας από το Δεκέμβριο με 21 πωλήσεις, συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του και το πρώτο τετράμηνο του 2024 με 140 κομμάτια. Το επίτευγμα του TRK 702 είναι ακόμα σημαντικότερο αν συνυπολογίσουμε  δύο σημαντικές παραμέτρους. Αρχικά ότι έχει καταφέρει να ξεπεράσει παραδοσιακές δυνάμεις με μεγάλη προτίμηση στο ελληνικό κοινό, όπως το τα Tracer 7 & 9, το 800ΜΤ, το Tenere και το Transalp. Δεύτερον, είναι πρώτο σε πωλήσεις ανάμεσα στα adventure μοντέλα, γεγονός που αποτυπώνει τη δυναμική της Benelli σε αυτή την πολύ δημοφιλή κατηγορία.

Ανταγωνιστική τιμή και 1000 ευρώ αξίας βαλίτσες δώρο

Βασικό συστατικό της επιτυχίας του, η αρκετά ανταγωνιστική τιμή  των  7.980 ευρώ ή 8.349 ευρώ για την έκδοση Χ. Σημαντική παράμετρος η δυνατότητα οδήγησης και με Α2 δίπλωμα, καθώς διατίθεται και σε αντίστοιχη περιορισμένη έκδοση.  Στα λεφτά αυτά λοιπόν παίρνεις "πολλή" μοτοσυκλέτα η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως commuter με ευκολία χρήσης και χαμηλή κατανάλωση μόλις 4,7 λ./100χλμ., αλλά και ως ταξιδιωτικός  σύντροφος, ειδικότερα με το δώρο των 3 βαλιτσών αλουμινίου αξίας πάνω από 1.000 ευρώ που δίνει εντελώς δωρεάν η Benelli με την αγορά του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Βελτιώθηκε ποιοτικά και αυτό φαίνεται στην Benelli

Το TRK είναι σήμα κατατεθέν της εταιρείας καθώς ανήκει στη δημοφιλέστερη κατηγορία αυτή των adventure μοτοσυκλετών. Η Benelli θέλησε να εξαργυρώσει την επιτυχία του μοντέλου, επεκτείνοντας τη γκάμα προς τα πάνω.  Η μεγαλύτερη έκδοση του 702 μπαίνει σφήνα στα μεγάλα μοντέλα περιπέτειας, προσφέροντας αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά και μεγαλύτερες δυνατότητες εντός και εκτός δρόμου. Το 702 είναι βαρόμετρο εξέλιξης μιας συνεχούς προσπάθειας αναβάθμισης της Ιταλικής εταιρείας που φανερώνει τη δουλειά που έχει γίνει σε επίπεδο ποιότητας.

Πολύ καλό εξοπλισμό και στην χωμάτινη έκδοση

Όταν προσφέρεις ένα γενναιόδωρο πακέτο περιπέτειας για όλους, ακόμα και αναβάτες με δίπλωμα A2, με το value-for-money ως βασική αρετή, τότε δεν μπορεί παρά να είσαι στην κορυφή των adventure επιλογών. Η χωμάτινη εκδοχή του 702 φέρει ακτινωτές ζάντες με 19άρη μπροστινό τροχό, αυξημένη διαδρομή πίσω ανάρτησης στα 173mm, μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος στα 205mm και ύψος της σέλας στα 835mm. Πέρα από τις εκτός δρόμου περγαμηνές, το TRK 702 συνδυάζει το τερπνόν μετά του ωφελίμου με πλούσιο εξοπλισμό που περιλαμβάνει αναρτήσεις Marzocchi με ανεστραμμένο πιρούνι 50χιλ.,  τετραπίστονες δαγκάνες Brembo και έγχρωμη TFT οθόνη 5 ιντσών  με δυνατότητα συνδεσιμότητας, ενώ προαιρετικά μπορούν να τοποθετηθούν θερμαινόμενα γκριπ και σέλα.