Best Moto by LS2: Η Ducati Multistrada V4 Rally κορυφαία σε Τεχνολογία στα Βραβεία Βest Moto

Best Moto by LS2: Η Ducati Multistrada V4 Rally κορυφαία σε Τεχνολογία στα Βραβεία Βest Moto

H Ducati Multistrada V4 Rally απέσπασε το Βραβείο “Μοτοσυκλέτα με την Καλύτερη Τεχνολογία στα Best Moto by LS2 2024.

DUCATI: Δες την νέα Hypermotard 698 Mono

Τα βραβεία Best Moto αποτελούν έναν από τους πιο αναγνωρισμένους θεσμούς στο χώρο της μοτοσυκλέτας, δίνοντας την ευκαιρία στους αναγνώστες να αναδείξουν τις αγαπημένες τους μοτοσυκλέτες σε διάφορες κατηγορίες. Με πάνω από 120.000 ψήφους κάθε χρόνο, τα αποτελέσματα αντικατοπτρίζουν τις προτιμήσεις και τις απόψεις των μοτοσικλετιστών από όλη την Ελλάδα.

Φέτος, η Ducati Multistrada V4 Rally  απέσπασε τον τίτλο της μοτοσυκλέτας με την καλύτερη τεχνολογία. H Ducati μετά από 20 χρόνια συνεχούς εξέλιξης για το Multistrada V4, επεκτείνει σημαντικά τη λίστα των δυνατοτήτων του τοποθετώντας το στην κορυφή της τεχνολογικής καινοτομίας. Η Ducati είναι μια εταιρεία η οποία πρωτοπορεί στον τεχνολογικό τομέα με τον κόσμο να δίνει συνεχόμενα ψήφο εμπιστοσύνης στα καινοτόμα χαρακτηριστικά των μοτοσυκλετών της, ξεχωρίζοντας την από τον έντονο ανταγωνισμό.

Η κυρία Ρένα Λέκκα, Μarketing Manager,  παρέλαβε το βραβείο “Μοτοσυκλέτα με την Καλύτερη Τεχνολογία” για την Multistrada V4 Rally και μίλησε για την εστίαση της Ducati στην καινοτομία αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «η Ducati δουλεύει συστηματικά στο κομμάτι της τεχνολογίας, το κατέχει καλά από την περιοχή των αγώνων. Όλη η τεχνολογία και η καινοτομία της εστιάζεται στο να μεταφράζεται στην καλύτερη οδηγική εμπειρία που μπορεί να προσφέρει στον αναβάτη. Αυτό είναι κάτι το οποίο το εισπράττουν οι αναβάτες. Η Multistrada Rally εξακολουθεί να ψηφίζεται από τον κόσμο ως η μοτοσυκλέτα με την καλύτερη τεχνολογία και είναι κάτι το οποίο μας χαροποιεί ιδιαίτερα.»

H Ducati Multistrada V4 Rally είναι μια μοτοσυκλέτα με πλούσιο τεχνολογικό προφίλ και μπουκέτο τεχνολογικών χαρακτηριστικών. Το εξατάχυτο κιβώτιο συνοδεύεται από συμπλέκτη ολίσθησης και υποβοήθησης, ενώ το σύστημα εκτεταμένης απενεργοποίησης κυλίνδρων μειώνει την κατανάλωση καυσίμου και τη θερμοκρασία του κινητήρα. Το Multistrada V4 Rally επωφελείται από την χρήση ραντάρ εμπρός και πίσω, που συνεργάζονται με συστήματα Adaptive Cruise Control (ACC) και ανίχνευσης τυφλού σημείου Blind Spot Detection (BSD). Το σύστημα έχει παραχθεί σε συνεργασία με την Bosch και ελέγχει τα οχήματα που κινούνται μπροστά και πίσω από τη μοτοσυκλέτα. Το Cruise control με εύρος λειτουργία από 30 έως 160 χλμ./ώρα, διατηρεί την ταχύτητα που έχεις επιλέξεις, επιταχύνοντας ή επιβραδύνοντας απαλά ανάλογα με τις πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν μέσω της ανίχνευσης του ραντάρ.

Tην Ducati εκπροσώπησε η κυρία Ρένα Λέκκα Μarketing Manager της Ducati Hellas η οποία παρέλαβε το βραβείο.