Βest Moto by LS2: Το Βραβείο της πιο “Value for Money” Μοτοσυκλέτας κέρδισε το CFMOTO 800MT Explore

Βest Moto by LS2: Το Βραβείο της πιο “Value for Money” Μοτοσυκλέτας κέρδισε το CFMOTO 800MT Explore

Το Βραβείο της πιο “Value for Money” Μοτοσυκλέτας κέρδισε το CFMOTO 800MT Explore συνδυάζοντας την ιδανική σχέση ποιότητας και τεχνολογίας με την τιμή.

Τα βραβεία Best Moto, ένας από τους πιο έγκριτους θεσμούς στο χώρο της μοτοσυκλέτας που διοργανώνονται κάθε χρόνο από το περιοδικό μας προσελκύοντας τη συμμετοχή πάνω από 120.000 αναβατών που ψηφίζουν για τις αγαπημένες τους μοτοσυκλέτες σε διάφορες κατηγορίες ανέδειξαν την CFMOTO 800MT Explore ως την πιο Value for Money μοτοσυκλέτα για το 2024.

Το κορυφαίο βραβείο Value for Money Μοτοσυκλέτα” αφορά μοντέλα που συνδυάζουν την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής. Για την φετινή χρονιά οι ψήφοι των αναβατών που ψήφισαν για τα Βραβεία Best Moto by LS2 ανέδειξαν το CFMOTO 800MT Explore ως την κορυφαία μοτοσυκλέτα που συνδυάζει  τεχνολογικά χαρακτηριστικά και επιδόσεις με την τιμή της δηλαδή την πιο “ Value for Money”.

Η CFMOTO 800MT Explore διαθέτει έναν ισχυρό κινητήρα προσφέροντας υψηλές επιδόσεις με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, μόλις 5,7 λίτρα/100 χλμ, συνδυάζοντας οικονομία και αυτονομία, ιδανική για ταξίδια. Το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με σύγχρονες τεχνολογίες όπως αναβαθμισμένο σύστημα traction control, αισθητήρες ραντάρ για αυξημένη ασφάλεια και ένα εκτεταμένο πακέτο ηλεκτρονικών βοηθημάτων που περιλαμβάνει σύστημα εκτεταμένης απενεργοποίησης κυλίνδρων για βελτιωμένη απόδοση και χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου. Η ανταγωνιστική τιμή της CFMOTO 800MT Explore την καθιστά προσιτή χωρίς να θυσιάζει την ποιότητα ή τις δυνατότητες.

Το βραβείο για την CFMOTO 800MT Explore παρέλαβε ο κύριος Ιωάννης Δρακάκης, Εμπορικός Διευθυντής της κεντρικής αντιπροσωπείας Muvus στην Κερατέα. Ο κ. Δρακάκης μίλησε για την επιτυχία που παρουσιάζει η παρουσία της CFMOTO στην Ελλάδα τονίζοντας ότι «η CFMOTO έχει ένα από τα μεγαλύτερα R&D σε εταιρεία δικύκλου και μας προμηθεύει συνέχεια με καινούργια προϊόντα. Η λογική της είναι σίγουρα το value for money, ταυτόχρονα όμως θα την δείτε να συμμετέχει και σε αγώνες οπότε κινείται σε όλα τα μήκη κύματος. Σαν αντιπροσωπεία θέλουμε να στήσουμε ένα σοβαρό δίκτυο ώστε να καλύψουμε την Ελλάδα, χρειάζεται να έχουμε αντιπροσώπους, να καλύψουμε τις ανάγκες σε parts και accessories και αυτός είναι ο σκοπός μας. Η  CFMOTO ετοιμάζει πολλά καινούργια μοντέλα που έρχονται στο μέλλον, γύρω από τις υψηλές και χαμηλές κατηγορίες οπότε η CFMOTO μας δίνει πολλά εφόδια και από την μεριά μας πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών.»